Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, interviu EXCLUSIV după plecarea de la Chindia: ”Sincer, nici nu am chef de nicio vacanţă. Nu îmi rămâne de făcut decât să-mi găsesc alt contract!”

Viorel Moldovan, interviu EXCLUSIV după plecarea de la Chindia: ”Sincer, nici nu am chef de nicio vacanţă. Nu îmi rămâne de făcut decât să-mi găsesc alt contract!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan s-a destăinuit pentru Telekom Sport, după plecarea de la Chindia Târgovişte.

Prelungirea actualului sezon după 30 iunie a cauzat multe probleme echipelor de fotbal, din cauza contractelor încheiate până la data menţionată.

Este şi cazul antrenorului Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan (47 de ani), care s-a despărţit deja de formaţia nou-promovată, după cum Telekom Sport v-a anunţat în exclusivitate: ”Ieri am fost chemat la club de către preşedinte şi mi s-a adus la cunoştnţă că nu voi semna acel act adiţional. Se încearcă crearea unui şoc la echipă şi un reviriment din punctul de vedree al jucătorilor. Asta este situaţia, un pic m-a surprins şi pe mine pentru că îmi duc la bun sfârşit munca. Consider că mai erau 9 etape şi totul este posibil ca echipa să rămână în prima ligă, dar a fost decizia trebuie să o accept, o resepct şi nu îmi rămâne decât să mpă duc mai departe. Astăzi am fost şi mi-am luat la revedere de la băieţi. A fost o despărţire destul de emoţionantă din punctul meu de vedere. Au fost doi ani minunaţi la Târgovişte, doi ani în care am muncit enorm de mult. Eu cred că, din toate punctele de vedere, am ridicat cât de cât nivelul acestie echipe. Acum îi urez succes succesorului meu şi sper să reuşească să menţină echipa în prima ligă” a mărturisit Viorel Moldovan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Nu ştiu dacă e ciudat sdau nu, până la urmă asta e decizia şi nu am absolut nimci ce să le reproşez oamenilor de acolo. Au fost 2 ani superbi, am reuşit o promovare, adică am reuşit un parcurs destuld e bun, chiar dacă am mai avut fluctuaţiile noastre în campionat , totuşi să rămâi încă în cărţi pentru evoitarea retrogradării aş vrea să însemne ceva şi chiar dacă fizic nu voi reuşi să fiu lângă jucători, cu gândul, cu sufletul sunt alături de ei. Numai ei pot să strângă rândurile şi să ajute următorul antrenor să îndeplinească obiectivul” a mai declarat Moldovan, care a mărturisit că rămâne cu o experienţă foarte plăcută de la Târgovişte: ”Pe asta am insistat tot timpul petru că ştiam fiind o echipă mică, neavând individualităţi de marcă te bazezi pe unitatea grupului. Din acset punct de vedere, băieţii au fost senzaţionali şi despărţirea a fost destul de grea. Nu îmi plac despărţirile, dar asta este meseria noastră a antrenorilor. Sunt totuşi doi ani, doi ani să stai la o echipă este destuld e mult, chiar dacă nu am terminat sezonul, contractul l-am terminat” a mai spus cel supranumit pe vremea când era jucător ”Moldo But”

Moldovan spune că vrea să-şi găsească rapid un angajament: ”Nu îmi rîmâne de făcut decât să îmi găsesc un alt angajament. Sincer, nici nu am chef de nicio vacanţă, nimic. Şi aşa am stat două luni cu pandemia asta şi, dacă mâine aş avea oportunitate, m-aş apuca de treabă. Sunt prea în priză ca să îmi iau un moment de respiro” a declarat el, pentru Telekom Sport.

”Eu am mare încredere că echipa va reuşi să se salveze. Sunt 17 puncte, Dinamo are 17 puncte, Hermannstadt 18, poţi să intri într-o spirală pozitivă şi să ieşi de acolo. Se va juca până la capăt, totul depinde numai şi numai de băieţi” a încheiat Moldovan.

  • 71 de meciuri are Viorel Moldovan pe banca Chindiei, formaţie cu care a reuşit să promoveze în Liga 1
  • 34 de meciuri a câştigat la timona echipei
  • 111 goluri a reuşit Chindia sub comanda lui Viorel Moldovan
  • 1.65 per meci este media de puncte obţinute de Moldovan ca antrenor al târgoviştenilor

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindialiga 1 

viewscnt
Articole similare