Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan mulţumit de egalul scos cu Poli Iaşi. Ce le reproşează fotbaliştilor săi

Viorel Moldovan mulţumit de egalul scos cu Poli Iaşi. Ce le reproşează fotbaliştilor săi

Fotbal

Comentarii

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu formaţia Politehnica Iaşi din etapa a şaptea a Ligii 1, scor 2-2. Moldovenii au marcat prin Loshaj 15' şi Horşia 23'. Chindia a revenit şi a egalat prin Neguţ 28' şi Voduţ 50'.

Viorel Moldovan a declarat la finalul confruntării că şi-ar dori ca echipa sa să înceapă mai bine meciurile şi să nu le mai ofere ocazia adversarilor să marcheze.

”Avem această forţă să recuperăm, dar mi-aş dori să începem jocurile mult mai bine şi să nu le oferim adversarilor posibilitatea să înscrie, din păcate. Da, am revenit de la 2-0 pentru Poli Iaşi şi ştiam că vom avea un meci dificil, cu o echipă care joacă un fotbal de calitate şi nu este întâmplător în fruntea clasamentului. Este o echipă cu o bună dinamică de joc şi cu atât mai mare este bucuria că am reuşit să obţinem un punct meritat pe un teren dificil.

Am încercat să blocăm culoarele, dar am fost surprinşi la cele două goluri şi nu numai pe această tranziţie negativă. Nu am fost inteligenţi să facem fault tactic”, a spus Viorel Moldovan la finalul meciului.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare