Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, mulţumit de evoluţia tricolorilor la EURO. Ce-l face să creadă că nu meritam mai mult

Viorel Moldovan, mulţumit de evoluţia tricolorilor la EURO. Ce-l face să creadă că nu meritam mai mult

Fotbal

Comentarii

Viorel Moldovan le-a transmis felicitări tinerilor fotballişti români care ne-au reprezentat cu brio la EURO U21, dar subliniază că formaţia tricoloră nu merita mai mult la finalul meciului cu Germania, pierdut de băieţii noştri cu 4-2.

”Foarte plăcută şi ţin să îi felicit personal, au fost minunaţi din punctul meu de vedere. Eu sunt liniştit de acum înainte, pentru o perioadă de câţiva ani buni ce vor urma avem o generaţie extraordinară care ne va scoate în stradă.

Am fost foarte implicat, chiar dacă de la distanţă, am trăit la intensitate maximă acest turneu final făcut de băieţii noştri, de tinerii noştri jucători, au fost senzaţionaţi.

Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să ne calificăm în finală, am fost aproape dar una peste alta s-a născut o nouă generaţie, o generaţie care sunt convins că va face performanţă cât mai repede.

Meritam aşa şi aşa (n.r. - să jucăm finala). Până la urmă eu cred că Germania a fost destul de inteligentă, în prima repriză ne-a lăsat iniţiativa, a ştiut să îşi dozeze mai bine efortul, noi am consumat foarte multă energie, am avut o primă repriză extraordinară, puteam să intrăm cu un avantaj de două goluri la pauză.

Poate aveam un confort mai bun dacă reuşeam să marcăm acel gol. După pauză poate reuşeam să gestionăm altfel a doua repriză.

Oricum, au reuşit a doua repriză nemţii să vină mai puternic peste noi şi să facă diferenţa zic eu din punct de vedere fizic.

Am consumat multă energie în prima repriză şi am făcut efort foarte mare, nemţii s-au gestionat foarte bine şi au reuşit să câştige acel joc.

După golul primit din acel penalty am început să suferim din punct de vedere fizic şi acest lucru s-a văzut. Odată cu schimbările făcute de către antrenorul german cu acel atacant care a dat puţină profunzime şi ne-a pus în dificultate în axul central defensiv am avut de suferit”, a spus Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovannationala de tineret 

viewscnt
Articole similare