Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, OUT de la Târgovişte? Vicepreşedintele Chindiei: "Nu ştiu cât mai este ascultat de jucători"

Viorel Moldovan, OUT de la Târgovişte? Vicepreşedintele Chindiei: "Nu ştiu cât mai este ascultat de jucători"

Fotbal

Comentarii

Cătălin Furtună, vicepreşedintele celor de la Chindia Târgovişte a adus acuze la adresa preşedintelui Marcel Ghergu, dar şi a antrenorului Viorel Moldovan, la un post de televiziune locală.

Cătălin Furtună îl acuză pe Marcel Ghergu de faptul că nu a manageriat bugetul clubului doar în interesul sportului, ci şi în interes personal, din care şi-a achiziţionat o maşină de lux şi că ocupă acest post doar din considerente politice.

"La nivelul conducerii s-au făcut greşeli mari, mai ales preşedintele Ghergu, care şi-a bătut joc de o generaţie de excepţie. S-a promovat datorită ajutorului pe care Chindia l-a avut din partea Federaţiei. Nu aţi văzut în câte meciuri a avut parte de ajutorul arbitrilor? Acesta a fost unul dintre avantaje, dar şi prietenia dintre Ghergu şi Gică Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, care i-a fost coleg la CS Târgovişte. Trebuia să promoveze jucători din judeţ, dar foarte puţini au primit această şansă. Ar fi trebuit să le dea mai multă încredere jucătorilor dâmboviţeni. Am văzut o diferenţă între jucătorii dâmboviţeni şi ceilalţi, la nivelul atitudinii, al pregătirii.Domnul Ghergu şi-a luat primul prima de promovare, el distribuie banii, şi-a luat şi maşină luxoasă. Vă daţi seama cum îl privesc jucătorii? Am auzit prin piaţă că ar fi vorba de 25.000 de euro, nu garantez.”, a spus vicepreşedintele Furtună.

De asemenea, de criticile celui care ar fi trebuit să facă echipă cu Marcel Ghergu la conducerea Chindiei, nu a scăpat nici tehnicianul Viorel Moldovan, pe care Furtună nu îl mai vede în stare să ţină vestiarul echipei.

"Eu aş schimba la nivelul băncii tehnice, nu ştiu cât de bine mai e ascultat Moldovan. Aş schimba cu alt antrenor, cu alte metode. Nu am ceva cu domnul Moldovan, e un băiat deştept, cu bun simţ", a adăugat Furtună.

  • După 20 de etape, Chindia Târgovişte este pe locul 11, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbalchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare