Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, primele detalii despre fotbalistul bătut de la Petrolul: "A fost agresat de nişte rromi. Poate a răspuns şi a fost lovit"

Viorel Moldovan, primele detalii despre fotbalistul bătut de la Petrolul: "A fost agresat de nişte rromi. Poate a răspuns şi a fost lovit"

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, a confirmat conflictul pe care fotbalistul Mihai Constantinescu l-a avut cu un grup de indivizi.

Un fotbalist de la Petrolul, bătut

Titular în Liga 2 la Petrolul Ploieşti şi convocat în premieră la naţionala de juniori a României, Mihai Constantinescu a fost victima unui atac brutal în cartierul 9 Mai din Ploieşti la data de 20 februarie.

Conform celor de la ziare.com, jucătorul se plimba împreună cu alţi doi colegi de echipă pe stăzile oraşului Ploieşti, când au fost loviţi din senin în zona feţei de un grup de 10-12 persoane, undeva în jurul orei 19:00. Lovit destul de rău şi plin de sânge, Constantinescu a sunat imediat la 112. Ajuns la spital, acestuia i-au fost aplicate 4 copci, după care a fost spitalizat. Jucătorul a depus deja o plângere la poliţie.

"Mihai a fost agresat de nişte rromi, din ce am înţeles, în cartier. Era în vizită la Mario. A ieşit de la un supermakret, a intrat într-o altercaţie verbală, a fost provocat. Poate a răspuns şi a fost lovit de un individ. Se fac demersurile necesare şi cei implicaţi în această situaţie trebuie să-şi facă treaba. Mai bine îţi vezi de treaba ta, păstrezi distanţa, îi laşi în pace, încerci să ignori pentru că sunt fel şi fel de oameni, nu ştiu ce au consumat.  

Glumeam cu el, i-am spus ce n-a putut cu capul Baxevanos a reuşit altcineva cu pumnul. Bine că s-a întâmplat doar atât şi nu a fost mult mai grav", a declarat Viorel Moldovan. 

VIDEO | Petrolul - Metaloglobus 1-0, în Liga 2 

"A fost un joc dificil împotriva unui adversar foarte bun, o echipă care nu întâmplător luptă pentru accederea în acest play off, cu jucători de calitate, experimentaţi.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm, era foarte important pentru noi să obţinem cele trei puncte şi să stăm acolo în plutonul fruntaş cu posibilitatea de a accede în play-off.  Trebuia să câştigăm acest joc, consider că am făcut un joc echilibrat, poate mai multă timiditate în prima repriză. Le-am şi spus la pauză să se debareseze de această timiditate şi să accelerăm jocul. 

Drumul ăsta l-am mai făcut. Ştiu ce înseamnă, le spun şi lor. Să vii de departe, am risipit foarte multe puncte în sezonul de toamnă, pentru noi este capital fiecare joc", a mai spus Viorel Moldovan. 

În urma acestui rezultat, gazdele au ajuns pe locul al cincilea în Liga 2, cu 24 de puncte, în timp ce Metaloglobus e pe locul 10, cu 21 de puncte.  

 
 

Afla mai multe despre: mihai constantinescuviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare