Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, resemnat după înfrângerea din Cupă: "Ne întoarcem la nivelul nostru"

Viorel Moldovan, resemnat după înfrângerea din Cupă: "Ne întoarcem la nivelul nostru"

Cupa României

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut în Cupa României, 0-1, cu CFR Cluj, într-un meci disputat la Mioveni. Viorel Moldovan nu a trimis de la început cei mai buni jucători şi a fost mai concentrat pe meciul din Liga a 2-a.

"Nu am crezut suficient că vom putea obţine mai mult de la acest joc, poate dacă eram mai curajoşi, dar până la urmă asta este, ne întoarcem la nivelul nostru şi deja ne gândim la meciul de la Brăila. 

Era normal să menajez, pentru că sâmbătă jucăm pe puncte", a declarat Viorel Moldovan la flash interviul de după meci. 

Tehnicianul de la Chindia nu a vrut să comenteze situaţia stadionului de la Târgovişte, care nu este pregătit pentru o eventuală promovare în Liga 1. "Acolo mai este cale lungă, să luăm pas cu pas, nu mă gândesc la alte aspecte, nu ştiu ce va fi peste un an sau chiar peste o lună"

Moldovan recunoaşte că nu este o situaţie foarte bună pentru Chindia, mai ales că Liga a 2-a a devenit mai puternică în acest sezon. "Nu este uşor în liga a 2-a, sunt echipe de tradiţie care au revenit, echipe cu pretenţii, multe echipe s-au întărit, e o liga a 2-a foarte dificilă, campionatul este lung, trebuie să strângem puncte, acesta este cel mai important lucru". 

Afla mai multe despre: chindia targovisteliga a 2-acupa romanieiviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare