Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan şi-a felicitat elevii după 1-1 contra Craiovei: ”Rezultatul este echivalentul unei victorii pentru noi!”

Viorel Moldovan şi-a felicitat elevii după 1-1 contra Craiovei: ”Rezultatul este echivalentul unei victorii pentru noi!”
Comentarii

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în depalsare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică.

Bic şi Cicâldău au marcat pentru echipele lor în decurs de două minute. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 27, când Ivancic a fost eliminat direct pentru că l-a lovit cu cotul în plină figură pe Mihai Bălaşa.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Viorel Moldovan a declarat:

”Vreau să îmi felicit băieţii, pentru că au fost senzaţionali. Mai bine de o oră să joci în inferioritate numerică împotriva Universităţii Craiova, o echipă foarte bună şi să obţi un rezultat de egalitate este echivalentul unei victorii pentru noi. Este un punct important. Normal, ne-am fi dorit să câştigăm acest joc, dar ţinând cont de contextul meciului bravo şi felicitări băieţilor mei. Au depus un efort colosal, au fost senzaţionali. Le-am spus la pauză şi le-am dat exemplul celor de la Rennes că ei în opt oameni au pus în dificultate CFR şi noi putem face acelaşi lucru” a mărturisit tehnicianul gazdelor după meci.

El l-a felicitat pe Ovidiu Bic, marcatorul gazdelor şi fotbalist care se află sub contract cu echipa olteană: ”Trebuie să scot în evidenţă acest lucru pentru Ovidiu Bic. A fost senzaţional şi aşa e viaţa întotdeauna. Fiind sub contract cu Universitatea Craiova a dat dovadă de mare, mare caracter. Mă bucur că l-am băgat de la început, am avut în această săptămână o discuţie face to face cu el, să văd care e starea lui de spirit vizavi de acest joc şi m-am convins că are o dorinţă enormă de a juca.  Le-am spus "astăzi vreau să jucaţi fotbal, vreau să văd că punem probleme, că avemn personalitate în joc. Rezultatul nu mă interesează, mi-l asum. Voi trebuie să intraţi determinaţi pe teren şi să jucaţi, eu sunt responsabil pentru rezultat”. Îl apreciez foarte mult pe Piţi, e un antrenor senzaţional. Aş vrea să realizez şi eu în cariera mea de antrenor ceea ce a realizat Victor Piţurcă” a mai spus Moldovan

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare