Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan ştie de ce Petrolul a ratat ocazia să devină lidera ligii secunde: ”I-am atenţionat toată săptămâna!”

Viorel Moldovan ştie de ce Petrolul a ratat ocazia să devină lidera ligii secunde: ”I-am atenţionat toată săptămâna!”

Petrolul

Comentarii

Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, s-a arătat nemulţumit de evoluţia elevilor săi în partida pierdută de aceştia, pe teren propriu, în faţa Dunării Călăraşi.

Tehnicianul consideră că ploieştenilor le-a lipsit concentrarea la finalizare şi că s-au relaxat după ce au văzut că au strâns trei victorii consecutive în Liga 2.

”Da, am pierdut trei puncte importante, trei puncte care ne duceau pe primul loc. I-am atenţionat toată săptămâna că ne va aştepa un meci foarte complicat.

După trei victorii ne-am văzut puţin mai prea frumoşi, prea buni. Nu am avut concentrarea necesară azi în prima repriză să marcăm, deşi am avut ocazii foarte clare. Asta se întâmplă la fotbal, când nu înscrii tu, înscrie adversarul.”, a declarat Viorel Moldovan, la finalul partidei dintre Petrolul Ploieşti şi Dunărea Călăraşi, scor 0-1.

Moldovan a mai adăugat că deşi echipa sa şi-a pierdut ”aura pozitivă” creată de cele trei victorii anterioare, Petrolul nu mai are alte opţiuni decât să meargă mai departe de acum încolo.

”Un atac neinspirat acolo la mijlocul terenului (n.r.- despre eliminarea lui Manolache), trebuia să tatoneze, dar aşa cum îi spun de fiecare dată, trebuie să se controleze şi să înveţe din anumite greşeli. E lipsă de experienţă, până la urmă are 20 de ani. O să vină pe parcurs. Numai că a lăsat echipa în 10 şi nu a fost bine.

Trebuia să dăm gol pentru că atunci când ai în faţă o apărare care se poziţionează deliberat în faţa careului propriu, trebuia să încercăm mai mult să ducem jocul în benzi. Atunci când l-am dus am venit cu centrări periculoase.”
, a completat Viorel Moldovan.

Petrolul a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, partida cu Dunărea Călăraşi. Ciucur a marcat singurul gol al meciului în minutul 84.
 

Afla mai multe despre: viorel moldovanpetrolul ploiestidunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare