Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan visează la finala Cupei României după ce Petrolul a bătut la scor de neprezentare pe Poli Iaşi: "Am dat dovadă de pragmatism şi eficienţă. O calificare meritată!"

Viorel Moldovan visează la finala Cupei României după ce Petrolul a bătut la scor de neprezentare pe Poli Iaşi: "Am dat dovadă de pragmatism şi eficienţă. O calificare meritată!"

Petrolul

Comentarii

Viorel Moldovan (50 de ani), antrenorul Petrolului Ploieşti, a reacţionat la finalul meciului câştigat de "lupii galbeni", 3-0 cu Poli Iaşi, pe teren propriu.

Moldovan şi-a lăudat elevii şi a spus că visează chiar la o finală în care să fie implicată Petrolul Ploieşti. Totuşi, antrenorul a atras atenţia că mai e mult de muncă.

"Am dat dovadă de pragmatism şi eficienţă exact în momentele când aveam nevoie. O calificare meritată zic eu, care trebuie să ne dea moral şi încredere vizavi de ceea ce va urma în continuare pentru noi. Aveam anumite semne de întrebare vizavi de ritmul de joc, mă refer la ritmul competiţional, Dar ne-am prezentat foarte bine, zic eu. S-a văzut pregătirea fizică. Dar haideţi să nu ne hazardăm şi să rămânem echilibraţi, mai avem mult de muncă. Totuşi, este bine că am reuşit să ne calificăm.

Ne-am dorit foarte mult această calificare, am fost foarte concentraţi. Eram încrezători şi foarte optimişti că vom reuşi să eliminăm această echipă. Foarte importantă această calificare, ne dă moral, ne dă încredere, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, echilibraţi. O să mă bucur când vom ajunge în playoff. Până atunci mai avem de tras. Pentru noi este o cursă contracronometru. Am irosit foarte multe puncte în sezonul din toamnă şi trebuie să recuperăm. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, trebuie să câştigăm toate meciurile până la finalul acestui sezon regulat.

Ţinem foarte mult la această competiţie, o respectăm şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine, să ajungem cât mai departe în Cupa României. De ce nu, în finală!?"
, a spus Viorel Moldovan, după meci.

Petrolul - Poli Iaşi 3-0, în Cupa României

Petropul Ploieşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Poli Iaşi.

Au marcat: Romario Moise '17, Ţicu '45, Buhăescu '55.

1-0, min. 17: Pe un contraatac, Lax a şutat în portarul Brânză ieşit să-l blocheze în marginea careului de 16 metri, mingea a ajuns la Romario Moise, care a înscris în poarta goală

2-0, min. 45: Ţicu a centrat dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri lateral-dreapta, iar balonul s-a dus în plasă, nefiind atins de nimeni;

3-0, min. 55: Buhăescu a trimis în poartă din careul mic balonul centrat de Romario Moise.

Au evoluat următoarele echipe:

Petrolul: Kitanov - Bărboianu (Olaru '27), Lica, Meijers, Ticu - Lax - M. Constantinescu (Saim '68), R. Moise (Ekolo '68), Roige, Vajushi (Mitrea '82) - Buhăescu (V. Balint '82). Antrenor Viorel Moldovan;

Poli Iaşi: Brînză - Cană (Buşu '46), R. Popa, Baxevanos (Gaitan '45), Cabral - Vanzo (Flores '46), De Iriondo, Passaglia - Vega (Zajmovic '63), Al. Zaharia (Onea '63), Calcan. Antrenor Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: viorel moldovanpetrolulcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare