Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Virgil Stănescu a iniţiat ReStart Sport Summit, un eveniment online despre sportul din România. Invitaţii de marcă alături de care va discuta despre cele mai importante subiecte din sport

Virgil Stănescu a iniţiat ReStart Sport Summit, un eveniment online despre sportul din România. Invitaţii de marcă alături de care va discuta despre cele mai importante subiecte din sport

Special

Comentarii

Fostul sportiv de performanţă, Virgil Stănescu, a iniţiat “ReStart Sport Summit” (22-23 mai), un summit online în care, alături de invitaţi notabili din sportul românesc, se va discuta despre repornirea sportului românesc, despre ce înseamnă antrenamentele, ce înseamnă viaţa unui sportiv sau care este viitorul sportului.

ReStart Sport Summit: 22-23 mai

Gazda evenimentului este Virgil Stănescu, fost sportiv de performanţă, cu mulţi ani pe terenul de baschet, câţiva - în paralel, prin diverse instituţii educaţionale, fondator al SportsHub, o comunitate de business şi dezvoltare personală pentru sportivii aflaţi în plină activitate, dar şi pentru foştii sportivi.

“ReStart Sport Summit” este un eveniment online în care cluburile, federaţiile şi autorităţile vor analiza impactul pe care circumstanţele excepţionale actuale îl generează asupra performanţei sportive.

“Într-o perioadă în care distanţarea fizică este noua normă, cum va putea fi redefinit sportul în termeni de evenimente live, sau în privinţa contactului dintre sportivi?

Dacă eşti interesat de măsurile pe care se pregătesc să le adopte cei din piramida sportului românesc, de la MTS şi COSR la Federaţii şi Cluburi Sportive, completează formularul alăturat şi vino la ReStart pe 22 şi 23 mai.

Dacă te înscrii, vei avea acces şi la înregistrări, în cazul în care nu ai timp să urmăreşti live toate prezentările”, se arată pe site-ul sportsummit.ro

Cei care sunt interesaţi să urmărească evenimentul o pot face accesând site-ul sportsummit.ro

  • Printre invitaţii evenimentului se numără: Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Preşedintele FRB, Horia Păun, Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, Directorul General al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, Directorul Sportiv al UBT Cluj Napoca, Branko Cuic, General Manager al Telekom Sport, Vlad Enăchescu şi FIBA3X3 Head Production, George Bucur.

 

Afla mai multe despre: virgil stanescu 

viewscnt
Articole similare