Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Virgil Stănescu se întoarce. ReStart Sport Summit revine cu ediţia a doua, la finalul acestei săptămâni

Virgil Stănescu se întoarce. ReStart Sport Summit revine cu ediţia a doua, la finalul acestei săptămâni

Sporturi

Comentarii

Virgil Stănescu organizează cea de-a doua ediţie a ReStart Sport Summit, un eveniment online dedicat industriei sportive din România. Invitaţii de marcă alături de care va discuta despre cele mai importante subiecte din sport.

Fostul sportiv de performanţă, Virgil Stănescu, a iniţiat cea de-a doua ediţie a “ReStart Sport Summit” (7-8 august), un summit online în care, alături de invitaţi notabili din sportul românesc, se va discuta despre provocări deosebite ale situaţiei actuale, în care distanţarea fizică este noua normă - cum redefinim sportul în termeni de evenimente live, sau în privinţa contactului dintre sportivi? Cum este redefinită activitatea sportivă din perspectiva financiară şi ce soluţii de finanţare au cluburile şi federaţiile?

ReStart Sport Summit – ediţia a doua  : 7-8 august

Gazda evenimentului este Virgil Stănescu, fost sportiv de performanţă, cu mulţi ani pe terenul de baschet, câţiva - în paralel, prin diverse instituţii educaţionale, fondator al SportsHub, o comunitate de business şi dezvoltare personală pentru sportivii aflaţi în plină activitate, dar şi pentru foştii sportivi.

“ReStart Sport Summit” este un eveniment online în care cluburile, federaţiile şi autorităţile vor analiza impactul pe care circumstanţele excepţionale actuale îl generează asupra performanţei sportive.

“Într-o perioadă în care distanţarea fizică este noua normă, cum va putea fi redefinit sportul în termeni de evenimente live, sau în privinţa contactului dintre sportivi?

Dacă eşti interesat de măsurile pe care se pregătesc să le adopte cei din piramida sportului românesc, de la MTS  la Federaţii şi Cluburi Sportive, completează formularul alăturat şi vino la ReStart pe 7 şi 8 august.

Dacă te înscrii, vei avea acces şi la înregistrări, în cazul în care nu ai timp să urmăreşti live toate prezentările”, se arată pe site-ul sportsummit.ro

Cei care sunt interesaţi să urmărească evenimentul o pot face accesând site-ul sportsummit.ro.

Printre invitaţii evenimentului se numără: Ministrul Tineretului şi Sportului - Ionuţ Stroe, Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism – Eduard Novak, Preşedinta Federaţiei Naţionale de Nataţie şi Pentatlon Modern – Camelia Potec, VicePreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal – Robert Pongracz, Preşedintele C.N.I.P.M.M.R., Florin Jianu, Secretarul de Stat din Ministerul Fondurilor Europene – Călin Bota, Preşedintele BNS – Dumitru Costin, Mihaela Pellegrini – CEO Juventus Academy Bucureşti, Dan Dacian – Preşedintele ACS Dan Dacian şi Radu Costea – Preşedintele BC Laguna

Afla mai multe despre: virgil stanescu 

viewscnt
Articole similare