Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Virgiliu Postolachi a pus punct dilemelor! Fotbalistul a decis pentru ce naţională va juca

Virgiliu Postolachi a pus punct dilemelor! Fotbalistul a decis pentru ce naţională va juca

Fotbal intern

Comentarii

Tatăl lui Virgiliu Postolachi, Oleg Postolachi, a explicat într-un interviu pentru Libertatea că fiul său îşi doreşte să joace pentru România.

Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Moldovenească de Fotbal duc un duel de la distanţă pentru Virgiliu Postolachi. Moldovenii susţin că jucătorul nu poate evolua pentru naţionala României decât după 5 ani în Liga 1, dar oficialii FRF mizează pe o rezolvare rapidă a situaţiei: atacantul de 18 ani se încadrează la redobândirea cetăţeniei române, deoarece „bunicii lui au fost cetăţeni români şi îndeplineşte din punct de vedere juridic, legal, toate cerinţele pentru a obţine cetăţenia română"

”Virgiliu vrea să joace pentru România. E tânăr, şi deocamdată nu este copt pentru prima reprezentativă, dar îşi doreşte să evolueze la selecţionata de tineret Under 21 a României. Moldova îl convoacă fără să ne întrebe, dar nu ne interesează. Am şi vizitat cantonamentul naţionalei României, iar băiatul a fost impresionat”, a spus Oleg Postolachi pentru Libertatea.

Fotbalistul moldovean a marcat în această săptămână golul victoriei pentru PSG în meciul cu Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare