Experiențe împreună.
You are here:

Virgiliu Postolachi, aproape de plecarea de la Paris Saint-Germain. Va ajunge la o echipă de top din Franţa

Virgiliu Postolachi, aproape de plecarea de la Paris Saint-Germain. Va ajunge la o echipă de top din Franţa

Ligue 1

Comentarii

Virgiliu Postolachi (19 ani) este foarte aproape să plece de la Paris Saint-Germain după ce a ajuns din nou în lotul primei echipe. O fostă campioană a Franţei îl doreşte pe jucătorul cu dublă cetăţenie.

Jurnaliştii de la RMC Sport scriu despre faptul că Paris Saint-Germain va renunţa gratis la fotbalistul care a evoluat până acum la echipele de juniori ale campioanei en-titre din Ligue 1. 

Fotbalistul născut la Edineţ, în Republica Moldova, a intrat pe radarul lui Lille şi poate ajunge la vicecampioana Franţei pe gratis, dar PSG va păstra un procent important dintr-un eventual transfer al atacantului. 

Virgiliu Postolachi a lovit din nou în amicale pentru PSG. Jucătorul de 19 ani a marcat un gol superb în victoria obţinută de campioana Franţei, scor 6-1, cu Dinamo Dresda. 

Atacantul de 19 ani are cetăţenie română şi a fost dorit insistent de oficialii FRF la naţionala de tineret, însă, conform declaraţiilor lui Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice, Postolachi n-a putut fi folosit din cauza unor probleme juridice.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul