Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis devenit realitate! A ratat transferul la FCSB, a jucat în play-out-ul Ligii 1, iar acum e titular în Champions League contra Barcelonei

Vis devenit realitate! A ratat transferul la FCSB, a jucat în play-out-ul Ligii 1, iar acum e titular în Champions League contra Barcelonei
Comentarii

Aissa Laidouni (23 de ani) e titular în meciul dintre Barcelona şi Ferencvaros, din grupele Champions League. În august, fostul fotbalist al lui FC Voluntari a fost transferat în Ungaria.

LIVE VIDEO | A revenit spectacolul din Liga Campionilor, în direct, la Telekom Sport

Laidouni este în faţa primului moment important al carierei. Francezul care în sezonul trecut al Ligii 1 a evoluat în play-out, cu FC Voluntari, e titular în grupele Champions League pentru Ferencvaros. 

Mijlocaşul central a fost introdus titular pentru partida din Spania, după ce a devenit om de bază în echipa antrenată de Sergiy Rebrov. Laidouni a fost transferat în Ungaria în august, iar FC Voluntari a încasat 600.000 de euro de pe urma transferului. 

  • Barcelona: Neto - S. Roberto, Pique, Lenglet, Dest - Pjanic, De Jong - Trincao, Coutinho, A. Fati - Messi
  • Ferencvaros: Dibusz - Botka, Blazic, Kovacevic, Civic - Kharatin, Laidouni - Siger - Zubkov, Niguen, Isael

FCSB a ratat transferul lui Laidouni

La începutul sezonului trecut, Gigi Becali l-a dorit pe Laidouni la FCSB, atunci când francezul era unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1. 

După mai multe runde de negocieri, finanţatorul FCSB s-a retras, deşi cele două cluburi ajunseseră la un acord. Inclusiv jucătorul şi-a dorit să facă pasul la FCSB. 

Gigi Becali nu a acceptat ca impresarul lui Laidouni să încaseze un procent din transfer, iar mutarea a picat. 

Afla mai multe despre: laidounibarcelonaferencvaroschampions league 

viewscnt
Articole similare