Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis împlinit pentru Hazard. Belgianul va fi antrenat de idolul copilăriei sale. Povestea unei fotografii istorice

Vis împlinit pentru Hazard. Belgianul va fi antrenat de idolul copilăriei sale. Povestea unei fotografii istorice

Real Madrid

Comentarii

Fiul al unei fotbaliste şi al unui fotbalist, Eden Hazard şi-a îndeplinit visul de o viaţă: acela de la lucra alături de Zinedine Zidane

Carine şi Thierry Hazard au patru fii, toţi fotbalişti. Ei înşişi erau jucători semiprofesionişti în Belgia, atunci când Carine a rămas însărcinată şi a renunţat la fotbal. Pe 7 ianuarie 1991, se năştea Eden, primul fiu al familiei Hazard. Doi ani mai târziu venea pe lume Thorgen, care, de asemenea joacă la nivel înalt. În această vară a semnat cu Borussia Dortmund, după ce a evoluat pentru Gladbach. În 1995, venea pe lume şi Kylian, jucător cumpărat de Chelsea şi împrumutat la Cercle Bruges. Al patrulea frate, Ethan, este mai mic cu 14 ani decât Eden şi evoluează la juniori în Belgia.

Cei trei fraţi mai mari sunt fanii lui Zinedine Zidane din copilărie. "Îl urmăream la televizor de câte ori juca şi apoi ore în şir pe internet", declara Eden Hazard. După Campionatul Mondial din Franţa, din 1998, când Zizou marca două goluri în finala cu Brazilia, cei trei fraţi au făcut celebra poză cu tricoul decarului francez. De la 1 iulie, lui Eden i s-a îndeplinit visul: va fi antrenat de idolul vieţii sale.

Afla mai multe despre: hazardzidane 

viewscnt
Articole similare