Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visăm la trofeul FED Cup! Simona Halep, declaraţie de dragoste pentru România: "Simt energia care vine şi mă face mai puternică pe teren"

Visăm la trofeul FED Cup! Simona Halep, declaraţie de dragoste pentru România: "Simt energia care vine şi mă face mai puternică pe teren"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat pentru site-ul WTA că Fed Cup este la fel de importantă pentru ea ca un turneu de Mare Şlem, după ce a reuşit calificarea cu echipa României în semifinalele competiţiei.

"Încă mai simt emoţiile, a fost extraordinar. Suntem pentru prima oară în semifinale şi asta înseamnă foarte mult. Fed Cup e ceva diferit. Nu pot spune că e mai mare, deoarece muncesc şi trăiesc pentru turneele de Mare Şlem. Este sport, e cel mai important lucru. Totuşi, voi pune Fed Cup pe aceeaşi treaptă şi dorinţă de victorie ca un Grand Slam", a afirmat Halep într-o conferinţă de presă susţinută la Doha, după victoria reuşită de România în faţa Cehiei, 3-2 la Ostrava, în weekend.
 
Halep a comentat şi reacţia ei imediat după punctul care a adus victoria României la Ostrava, când a sărit peste un parapet pentru a o îmbrăţişa pe Irina Begu: "Fetele şi căpitanul mi-au arătat clipul. A fost haios. După aceea m-am gândit cum am trăit momentul, nu a fost uşor, dar am făcut totul natural şi sunt fericită că fetele au reuşit să câştige acest meci de dublu, unul foarte dificil".
 
Simona Halep, care a câştigat ambele meciuri de simplu cu Cehia, a ajuns la şapte victorii consecutive în Fed Cup, înaintea semifinalei cu Franţa din aprilie şi speră să pună umărul la calificarea în finală. "Nu joc pentru mine, joc pentru echipă. Dau totul, pentru că simt energia care vine de la echipă şi mă face mai puternică pe teren, iar dorinţa de victorie este şi mai mare. Suntem o ţară mică, nu avem un sistem mare în tenis, iar acest rezultat va ajuta noua generaţie. Va ajuta copiii să fie inspiraţi să facă ceva în viaţa lor, să creadă că visele pot deveni realitate într-o zi", a mai spus Simona.
 

Afla mai multe despre: simona halepfed cupromaniafrantadezvaluirimesajedecizieanunt 

viewscnt
Articole similare