Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Visam să joc pe acest stadion” Starul lui Sheriff Tiraspol e fan Real Madrid: ”Acest meci este un vis frumos”

”Visam să joc pe acest stadion” Starul lui Sheriff Tiraspol e fan Real Madrid: ”Acest meci este un vis frumos”
Comentarii

Marţi, Sheriff Tiraspol joacă în deplasare cu Real Madrid, pe Estadio Santiago Bernabeu. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 4

La conferinţa de presă au vorbit şi reprezentanţii clubului moldovean. Printre ei, mijlocaşul columbian, Frank Castaneda, cel care s-a declarat un mare fan al formaţiei Real Madrid.

”Visam să joc pe acest stadion. De când eram mic urmăream Real Madrid şi îmi plăcea formaţia galactică. Când l-au cumpărat pe James Rodriguez, sentimentul de apropiere a crescut” a mărturisit Frank Castañeda, într-o conferinţă de presă.

”Defensiv suntem puternic, bine organizaţi. Cred că traversăm un moment excelent. Am văzut Real Madrid în partida cu Inter şi cred că putem produce o mică surpriză. Aşa cum am făcut şi cu Şahtior. Pentru mine, să fiu pe acest stadion, contra unor jucători atât de cunoscuţi, de mari, deja este un vis. Vreau să mă bucur de aceste 90 de minute şi sunt convins că pot demonstra ceva” a mai spus jucătorul lui Sheriff.

Întrebat cu cine ar face schimb de tricouri la final, Castaneda a explicat: ”Benzema, Hazard, Modric, cu oricare dintre ei. Dar, să aşteptăm să vedem cum ne vom descurca pe teren, pentru că uneori, uiţi de aceste detalii” a mai declarat Frank Castañeda. 

Afla mai multe despre: frank castanedasheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare