Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul lui Adi Popa: „Să mă retrag în Ghencea”. Ce sfat i-a dat lui Florin Tănase

Visul lui Adi Popa: „Să mă retrag în Ghencea”. Ce sfat i-a dat lui Florin Tănase

Steaua

Comentarii

Adi Popa nu neagă simpatia pentru CSA Steaua, ba chiar mai mult, visează să se retragă în Ghencea.

Nu am avut nicio discuţie cu Steaua. După ultimele experienţe din România, char îmi doresc să merg afară. Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea.

Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!„, a transmis fotbalistul care împlineşte, în această lună, 33 de ani, pentru as.ro.

  • 3 trofee are Popa alături de FCSB. Mijlocaşul a cucerit, de asemenea, două Cupe ale României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă

Cum a fost refuzat de Steaua

„Eu sunt născut şi crescut în Bucureşti. Am fost refuzat la Steaua, Rapid, mai multe echipe de top: ‘E mic, n-are şanse, duceţi-l la carte, doamnă!’. Am început la CSS1, am avut parte de un antrenor extraordinar acolo.

Am câştigat de câteva ori pe Bucureşti campionatul, ceea ce e foarte greu pentru un club şcolar în faţa academiilor. Culmea ironiei, în primul meci… am debutat împotriva Stelei şi cred că i-am bătut cu 6-1”, a declarat Adi Popa.

Popa a evoluat sezonul trecut în play-off cu Academica Clinceni, echipă la care a marcat două goluri în 19 partide.

Sfat pentru Tănase

Florin Tănase joacă în tricoul lui FCSB din august 2016 şi este sfătuit de fostul său coleg şi bun prieten, Adi Popa, să plece în străinătate.

În fiecare an FCSB pleacă cu şanse. Acum depinde de ei ce vor face.

Florin Tănăse este prietenul meu şi am discutat cu el în privat şi în vacanţă. Pe lângă ‘Casă de piatră’, i-am urat şi un transfer, cât mai curând, undeva unde să îi fie mai bine! Firesc ar fi ca el să meargă pentru că are nevoie de o nouă provocare. Să meargă să culeagă roadele muncii din sezonul precedent!„ a mărturisit Popa. 

FCSB, a treia victorie în meciurile de pregătire! A întors scorul cu Chindia şi s-a impus. Cum a arătat echipa de start şi cine a mai jucat

Afla mai multe despre: adi popasteauafcsb 

viewscnt
Articole similare