Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul lui Gigi Becali devine realitate! Decizia istorică luată de FRF în privinţa meciurilor din România

Visul lui Gigi Becali devine realitate! Decizia istorică luată de FRF în privinţa meciurilor din România

Fotbal intern

Comentarii

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis ca până la finalul sezonului 2019/2020 echipele din primele două eşaloane să poată efectua cinci înlocuiri la un meci şi ca pe foaia de joc să poată fi trecuţi 20 de jucători.

Până la cinci schimbări în Liga 1 şi Liga 2

“Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis ca până la finalul sezonului 2019/2020, echipele participante în competiţiile Liga 1 şi Liga 2 să poată efectua un număr de 5 înlocuiri pe toată durata desfăşurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. Regula celor 5 schimbări permise pe durata unui joc a fost testată în cadrul calificărilor pentru viitoarea ediţie a Campionatului European U21, care au debutat în toamna anului trecut. De asemenea, s-a aprobat solicitarea de modificare a ROAF formulată de FC CFR 1907 CLUJ şi U Craiova 1948 CS, astfel: “Pentru sezonul competiţional 2019/2020 cluburile de fotbal participante la campionatul naţional Liga 1 pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, dintre care 9 jucători de rezervă, cu obligaţia de a înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formaţi la nivel naţional”, se arată pe site-ul FRF.

Recent, Gigi Becali saluta decizia FRF în privinţa schimbărilor. Mai mult, finanţatorul FCSB a promis că va efectua chiar şi patru modificări la pauza meciurilor echipei sale. 

Propunerea LPF cu privire la înlocuirea în cuprinsul listelor A şi B a jucătorilor ale căror contracte expiră la finalul sezonului 2019/2020 şi nu se ajunge la un acord pentru prelungirea acestora a fost aprobată astfel: “Jucătorii care nu prelungesc raporturile contractuale cu cluburile în vederea finalizării sezonului 2019/2020 vor putea fi înlocuiţi cu alţi jucători în listele A şi B, oricând. Excepţia se referă doar la jucătorii cărora urmează să le expire contractul la finalul sezonului 2019/2020 astfel cum a fost stabilit la începerea campionatului”.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbschimbarifrf 

viewscnt
Articole similare