Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul lui Gigi Becali! Noul fotbalist de pe urma căruia vrea să se îmbogăţească: "Pe el îl dau cu 40-50 de milioane de euro"

Visul lui Gigi Becali! Noul fotbalist de pe urma căruia vrea să se îmbogăţească: "Pe el îl dau cu 40-50 de milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Dacă pe Denis Man vrea să obţină 30 de milioane de euro, finanţatorul FCSB se gândeşte că în cazul unei eventuale veniri a lui Ianis Hagi la roş-albaştri mijlocaşul ar pleca de la vicecampioana României pe o sumă mult mai mare.

Gigi Becali nu îşi mai permite să se gândescă la o eventuală cumpărare a lui Ianis Hagi în contextul ofertelor primite de fotbalist în ultima vreme, dar ştie că dacă decarul Viitorului ajunge la FCSB atunci latifundiarul din Pipera îşi va umple conturile.
 
"Dacă îl iau pe Ianis îl pun căpitan direct, Ianis are personalitate de căpitan, mai bun decât toţi căpitanii pe care i-am pus eu până acum. Ianis poate sa plece în Belgia să dea şi chix, dacă vine la noi e altceva. El nu trebuie să facă aşa un salt mare deodată, nu trebuie să urci şapte trepte odată. Ianis este deja e prea valoros nu mai îmi permit să îi zic ceva lui Gică. Dacă ar vrea să îl lase la Steaua îi bag clauză să joace meci de meci, că doar nu îşi lasă Hagi copilul fără să fie sigur. Dacă ar pleca acum de la Viitorul nu ar lua pe el mai mut de 3-4 milioane, dacă ajunge la Steaua 40-50 o să iau dacă îl vând. La Viitorul e prea valoros, nu are cu cine să joace" a declarat finanţatorul vicecampioanei pentru PRO X.  
 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalihagiianis hagitransfer 

viewscnt
Articole similare