Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Visul lui Mbappe e Real Madrid” Spaniolii cred că starul francez va ajunge pe Santiago Bernabeu. Ce sumă ar urma să plătească gruparea blanco

”Visul lui Mbappe e Real Madrid” Spaniolii cred că starul francez va ajunge pe Santiago Bernabeu. Ce sumă ar urma să plătească gruparea blanco

Real Madrid

Comentarii

Jurnalistul Josep Pedrerol a evidenţiat într-o emisiune televizată intenţia lui Mbappe de a semna cu Real Madrid.

Kylian Mbappe este jucătorul pe care Florentino Perez vrea cel mai mult să-l transfere la Real Madrid din sezonul viitor. Starul lui PSG mai are un an de contract cu gruparea antrenată de Pochettino şi a refuzat să-şi prelungească momentan înţelegerea.

Potrivit jurnalistului Josep Pedrerol, Mbappe vrea să se transfere la Real Madrid: ”Mabppe a demonstrat multă personalitate. Are doar 22 de ani şi este un idol în Franţa. PSG pune presiune pe el să semneze prelungirea contractului. Din câte am aflat eu, PSG îi oferă salariul pe care îl vrea, şi a făcut-o de fiecare dată. Dar, răspunsul său a fost mereu acelaşi: nu! Prezentul lui Mbappe este la PSG, dar viitorul său imediat este la Real Madrid. Fotbalul nu este doar despre bani. Ci şi despre vise împlinite. Iar visul lui Mbappe este să joace la Real Madrid!” a anunţat acesta.

180 de milioane de euro ar urma să plătească Real Madrid pentru a-şi asigura serviciile celui pe care Florentino Perez îl consideră viitorul Balon de Aur al fotbalului mare, pentru mulţi ani de-acum încolo.

 

 

Afla mai multe despre: mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare