Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul steliştilor e la un pas să fie spulberat. Jucătorul pe care FCSB îl vrea cu orice preţ are oferte de ”afară”

Visul steliştilor e la un pas să fie spulberat. Jucătorul pe care FCSB îl vrea cu orice preţ are oferte de ”afară”

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru un nou transfer! Steliştii aşteaptă decizia comisiilor pentru a aduc la echipă unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga I

UPDATE. FCSB va avea probleme în această iarnă în a obţine semnătura lui Sebastian Mailat. Conform agentului său, jucătorul în vârstă de 19 ani a primit oferte şi din străinătate: "Am depus memoriu si aşteptăm recursul joi. Eu am deja câteva oferte pentru băiat. Sunt oferte şi din Liga I, dar şi din Europa", a spus Drapanotis pentru Gazeta Sporturilor.

"Chiar şi Steaua reprezintă o variantă pentru el. De fapt, Steaua este tot timpul o varianta", a mai spus acesta.


Sebastian Mailat (19 ani) va deveni liber, după ce contractul cu ACS Poli Timişoara va fi anulat, cel mai probabil, la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

Fotbalistul şi-a depus memoriu, iar acesta a fost acceptat! Formaţia de pe Bega a făcut recurs, însă antrenorul Ionuţ Popa a declarat că Timişoara îl va pierde pe Mailat.

E o telenovelă şi nu depinde de mine. Am înţeles că astăzi decizia va fi definitivă şi îl vom pierde. Nu e primul jucător pe care-l pierdem absurd. Au plecat Sorescu, Sintean, Marin, pleacă şi acest copil. E un mare semn de întrebare cum reuşesc aceşti jucători, prin impresarii lor, să plece de la echipă! De ce a pierdut Timişoara atâţia jucători?

Pe Mailat eu l-am debutat în Liga 1. S-a ataşat de mine, ţine foarte mult la mine şi eu ţin la el, dar nu depinde de el, ci de impresar, din câte am înţeles. El se ia după impresar", a spus Popa, la ProSport Live.

Astfel, FCSB nu va mai trebui să plătească suma de 300.000 de euro cerută iniţial de Timişoara, iar fotbalistul are cale liberă spre formaţia antrenată de Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: mailatsteauafcsbdicatransferionut popa 

viewscnt
Articole similare