Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viteza şi adrenalina fac legea pe bulevardul Kiseleff! Azi are loc în Bucureşti, Campionatul Naţional de Super Rally!

Viteza şi adrenalina fac legea pe bulevardul Kiseleff! Azi are loc în Bucureşti, Campionatul Naţional de Super Rally! galerie foto

Auto

Comentarii

Campionatul Naţional de Super Rally se desfăşoară astăzi în Bucureşti! Circuitul stradal a început pe bulevardul Kiseleff, între Hotel Triumf şi Piaţa Victoriei, la ora 9:00 şi se va încheia la ora 17:00. La finalul etapei din Capitală va urma un concert Alina Eremia şi un moment de Stand-up al lui Cătălin Bordea.

Viteza şi adrenalina fac legea la acest raliu, iar piloţii au turat motoarele de la primele ore ale dimineţii. Kilometrajul a fost dat peste cap cu o viteză medie de 150-160 km/h!

"Sportul cu motor în România este în ascensiune. Viteza îi place oricui şi e bine ca raliul să fie practicat într-un cadru oficial! Trebuie să ai viteză de reacţii, să înţelegi maşina şi evident, să ştii să conduci! Suntem bucuroşi că am ajuns şi la Bucureşti pentru că la Tg. Mureş şi la Craiova am avut supersucces. Ne-am bucurat că a venit lumea şi în centrul Capitalei la evenimentul organizat de noi", spune Mihai Leu, campion naţional de raliuri.

La evenimentul din centrul Bucureştiului a participat şi gimnasta Larisa Iordache. "Un combinezon, un om şi o maşinuţa! O dimineaţa putin mohorâtă însă nimic nu-l poate opri.Multumesc, Adi Teslovan pentru experienta minunata şi sentimentul de adrenalina din care ma “hraneam” şi in gimnastica", a scris ea pe Instragram.

Şi-au mai făcut prezenta jucătoarea de tenis Ana Bogdan, dar şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Afla mai multe despre: super rallybucuresticampionatul national de raliurikiseleffshowspectacol 

viewscnt
Articole similare