Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vizită surpriză a lui Becali în cantonamentul echipei. Jucătorii FCSB-ului s-au trezit cu patronul la antrenament: "De asta a venit"

Vizită surpriză a lui Becali în cantonamentul echipei. Jucătorii FCSB-ului s-au trezit cu patronul la antrenament: "De asta a venit"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a continuat cursa de urmărire a liderului din Liga I şi după meciul cu Gaz Metan Mediaş. Roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 şi au revenit la cinci puncte în spatele CFR-ului.

Chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, Gigi Becali a dezvăluit că echipa sa, FCSB, urmează să se despartă de 13 jucători din actualul lot. În ciuda declaraţiilor patronului, Florinel Coman recunoaşte că atmosfera din vestiarul vicecampioanei este în continuare foarte bună.

"Nu este nicio tensiune. A venit dânsul în cantonament astăzi (n.r. vineri), la prânz. De asta a venit, să ne spună că nu e nicio tensiune. A vorbit cu noi, ne-a motivat şi atâta tot. Între noi nu este absolut nimic. Ne antrenăm foarte bine cu toţii, suntem o echipă unită şi probabil de aceea reuşim să câştigăm" , a declarat Florinel Coman.

Becali şi-a încurajat jucătorii. FCSB, victorie cu Gaz Metan

FCSB a învins-o, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Florinel Coman ’66 şi Dennis Man ’79.

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Soiledis, Panţîru – Ov. Popescu, Nedelcu (Filip ’87), Tănase – Man, Gnohere (Moruţan ’46), Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Pleaşcă (Costea ’83), Larie, Constantin, Velisar – Droppa (Roşu ’70), Fofana – Ciocan (Romeo ’25), Fernandes, Chamed – Buş. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Popescu ’27, Moruţan ‘83 / Droppa ’27, Velisar ’29, Romeo ’57, Constantin ’74, Fofana ‘77.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare