Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vizită surpriză pentru Hajduk Split. Dinamovistul Pesic şi-a avertizat foştii colegi. Un alt jucător de la Dinamo a mers la hotelul croaţilor

Vizită surpriză pentru Hajduk Split. Dinamovistul Pesic şi-a avertizat foştii colegi. Un alt jucător de la Dinamo a mers la hotelul croaţilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Înainte de a ajunge la Dinamo în acest an, Ivan Pesic a evoluat pentru Hajdusk Split. Croatul a profitat de ocazie şi şi-a vizitat foştii colegi, care mâine vor lupta cu FCSB pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Pesic a fost însoţit de Sergiu Hanca, cel care a ţinut să se revadă cu Steliano Filip.

"Mă voi duce, cu siguranţă, la meci. Chiar am fost şi i-am salutat pe băieţi, pe cei din staff. Şi săptămâna trecută am vorbit despre meci, despre jucători, le-am dat şi câteva sfaturi . Sper că să-i ajute. Dacă Hajduk câştigă, pot să spun mândru că o parte din mine i-a ajutat. 

În meciul trecut, am putut vedea că Hajduk a fost echipa mai bună, FCSB a avut doar o lovitură pe spaţiul porţii la finalul partidei. Cred că Hajduk are o şansă mare să treacă de acest tur, terenul va fi acelaşi, foarte prost.

Cred că Hajduk se va califica, deja am spus-o. Dacă Hajduk este echipa din sezonul trecut, ar câştiga foarte uşor această confruntare cu FCSB. În ultimerle 6 luni, Hajduk a vândut opt jucători din primul 11 şi asta este cea mai mare problemă. Cel mai bun jucător de la FCSB este Planic, iar Coman este şi el într-o formă foarte bună" , a declarat Ivan Pesic.

Nu numai Ivan Pesic i-a vizitat pe cei de la Hajduk. Sergiu Hanca a profitat de ocazie şi a mers să-i ureze succes lui Steliano Filip, fostul său coleg de la Dinamo, care acum joacă pentru echipa croată.

Afla mai multe despre: ivan pesichajduk splitfcsbeuropa leagueplaniccoman 

viewscnt
Articole similare