Experiențe împreună.
You are here:

Vlad Achim, reacţie acidă după înfrângerea de la Iaşi: ”În seara asta, obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. N-am văzut niciodată atâta indisciplină” VIDEO

Vlad Achim, reacţie acidă după înfrângerea de la Iaşi: ”În seara asta, obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. N-am văzut niciodată atâta indisciplină” VIDEO

Liga 1

Comentarii

FC Dinamo a făcut deplasarea la Iaşi pentru a juca cu ultima clasată, Poli şi a fost înfrântă. Meciul s-a terminat 1-0, datorită unui gol al lui Djuranovic în minutul 62.

În urma unui nou rezultat modest obţinut de Dinamo, Vlad Achim a încercat să gasească o explicaţie pentru pierderea de sâmbătă seară. Mijlocaşul ”câinilor” a dat vina pe indisciplina din teren pentru înfrângerea încasată şi a spus că, de acum încolo, obiectivul formaţiei din Ştefan cel Mare este salvarea de la retrogradare.

Vlad Achim, şocat de evoluţia echipei sale

”În seara asta, obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. Explicaţia mea? O indisciplină în teren pe care nu am mai întâlnit-o niciodată. Am fost la Ceahlăul, care ştiam că va da faliment, dar o asemenea indisciplină eu nu am mai întâlnit!

Domnul Mulţescu a încercat să găsească un sistem de joc în care să avem superioritate în zona de mijloc. Am avut câteva perioade mai bune de joc, dar apoi am dat în spate şi indisciplina de la acel corner, a venit un contraatac şi ne-au dat gol. Nu am mai reuşit să producem nimic.

Sperăm să fie bine venită această pauză. La ora asta, indisciplina din teren întrece orice limită. Aşa ceva nu se poate!  Orice echipă te poate învinge, dar la fel de bine, poţi câştiga şi cu CFR Cluj. Dacă nu ne revenim, nu putem să batem pe absolut nimeni” a spus Vlad Achim, la finalul partidei.

Poli Iaşi a reuşit să câştige prima partidă în 2021, ultima victorie venind pe 20.12.2020, în deplasare, cu Hermannstadt. În plus, ultima victorie pe teren propriu pentru ieşeni, în campionat, fusese faimosul 5-2 cu FCSB, din septembrie 2020, când Andrei Cristea marca un ”hat-trick”.

viewscnt
Articole similare