Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a făcut spectacol în faţa lui Lukaku şi Alexis Sanchez, în Inter - Sassuolo 3-3. Cum s-a descurcat în faţa celor două staruri. VIDEO

Vlad Chiricheş a făcut spectacol în faţa lui Lukaku şi Alexis Sanchez, în Inter - Sassuolo 3-3. Cum s-a descurcat în faţa celor două staruri. VIDEO

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş a avut o evoluţie solidă în Inter - Sassuolo 3-3 şi s-a descurcat bine în faţa unui atac format Eriksen, Lukaku şi Alexis Sanchez. Fundaşul lui Sassuolo a fost schimbat însă în minutul 79, din cauza condiţiei fizice.

Vlad Chiricheş a fost chinuit şi în acest sezon de accidentări, însă pauza impusă de pandemia de coronavirus i-a dat ocazia să se recupereze. Internaţionalul român a fost titular cu Inter Milano, meci în care Sassuolo a reuşit o surpriză, scor 3-3. Chiricheş a avut o evoluţie sigură şi a fost greu de depăşit.

Chiricheş, evoluţie solidă cu Inter Milano. Cum l-a anihilat pe Lukaku

Vlad Chiricheş a avut mai multe dueluri individuale în care n-a fost depăşit. Fundaşul de 30 de ani fie a reuşit să deposedeze, fie a oprit faza prin fault şi le-a permis colegilor săi să se replieze. Chiricheş a oprit câteva contraatacuri periculoase, în care s-a descurcat foarte bine în faţa unor jucători precum Alexis Sanchez sau Romelu Lukaku.

Totuşi, Vlad Chiricheş nu a arătat o condiţie fizică foarte bună, din cauza accidentărilor şi a fost schimbat în minutul 79.

Chiricheş a avut o evoluţie solidă în surpriza reuşită de Sassuolo

Elevii lui Roberto De Zerbi - fost jucător la CFR Cluj - au făcut un nou meci entuziasmant. Sassuolo a reuşit un 3-3 în faţa unei echipe plină de vedete, precum Handanovic, Ranocchia, Moses, Borja Valero, Eriksen, Lukaku sau Sanchez. Scorul a fost deschis de Caputo, în minutul 4, dar Lukaku (pen. 41) şi Biraghi (45+1) au întors scorul chiar înainte de pauză. În partea a doua, Berardi a reuşit să egaleze în minutul 81, din penalty, însă Borja Valero a adus-o pe Inter din nou în avantaj, în minutul 86. Sassuolo n-a cedat şi a egalat în minutul 89, prin Magnani, jucător intrat în locul lui Chiricheş.

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare