Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş ar putea reveni la FCSB: ”Este echipa copilăriei mele”. Când s-ar putea realiza transferul

Vlad Chiricheş ar putea reveni la FCSB: ”Este echipa copilăriei mele”. Când s-ar putea realiza transferul

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş spune că ia în calcul revenirea la FCSB pe finalul carierei, însă numai dacă va avea o formă care să-i permite să-şi ajute fosta echipă.

Fundaşul de 30 de ani susţine că FCSB este echipa lui de suflet şi se gândeşte să revină într-o zi, aproape de finalul carierei de fotbalist. Chiricheş spune că FCSB i-a oferit cele mai mari satisfacţii ca fotbalist:
”FCSB este echipa copilăriei mele şi echipa unde am trăit cele mai mari satisfacţii, iar dacă undeva, spre finalul carierei, aş fi într-o formă bună, să pot ajuta echipa, da, mi-ar plăcea să mă întorc”, a declarat Vlad Chiricheş pentru Mediafax.
Vlad Chiricheş a jucat la FCSB din ianuarie 2012 până în aufust 2013, când a fost transferat de Tottenham. Englezii au plătit atunci 9,5 milioane de euro, un record în istoria fotbalului românesc. 

Cum a ratat Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş

Deşi echipa lui de suflet este FCSB, Vlad Chiricheş ar fi putut ajunte în curtea rivalei Dinamo. În 2011, Pandurii, echipă la care juca, avea o datorie de 500.000 de euro către Dinamo. Gorjenii au fost atunci aproape de eliminarea din campionat şi Marin Condescu i-a propus lui Dinamo pe Vlad Chiricheş şi pe Mihai Pintilii, în contul datoriei. 
Şefii lui Dinamo au refuzat să-i transfere pe cei doi şi au cerut cu insistenţă datoria de 500.000 de euro. Salvarea Pandurilor a venit de la Gigi Becali, care le-a garantat celor de la Dinamo că-şi vor primi banii: ”A garantat pentru mine, în faţa lui Nicolae Badea, pentru toată suma. I-a zis că, dacă nu plătesc a doua zi, la ora 09:00, când îmi ieşea creditul, o plăteşte dânsul. Le-am făcut celor de la Dinamo oferta de a-i lua pe Chiricheş şi Pintilii în contul celor 500.000 de euro, dar Dinamo nu a vrut, au vrut neapărat banii. Dacă nu era Gigi Becali lângă mine să garanteze, Pandurii era eliminată din campionat" a povestit Marin Condescu. 

Când ar putea reveni Chiricheş la FCSB

În prezent, fundaşul de 30 de ani este împrumutat de Napoli la Sussuolo, care opţiune pentru un transfer definitiv. Chiricheş a avut însă un an greu, în care s-a accidentat şi sunt şanse mici ca acea clauză să fie activată. Dacă Sassuolo nu-l va transfera definitiv, Chiricheş mai are contract cu Napoli până în vara lui 2022. Va avea atunci aproape 33 de ani şi ar putea reveni la FCSB, dacă nu-şi va găsi un alt angajament în străinătate. 

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare