Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, ce noroc! S-a declanşat scandalul la Napoli. Jucătorilor li se vor tăia salariile şi Ancelotti va pleca de la echipă

Vlad Chiricheş, ce noroc! S-a declanşat scandalul la Napoli. Jucătorilor li se vor tăia salariile şi Ancelotti va pleca de la echipă galerie foto

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş (29 de ani) a părăsit-o pe Napoli în vară şi pare că a luat o decizie înţeleaptă. Clubul din sudul Italiei se află într-un conflict intern extrem de puternic, care ar urma să se soldeze cu tăierea salariilor şi plecarea lui Carlo Ancelotti.

Totul a început la mijlocul săptămânii, atunci când Napoli a evoluat în UEFA Champions League împotriva austriecilor de la RB Salzburg. La pauza meciului, controversatul finanţator al napoletanilor, Aurelio De Laurentiis, a intrat în vestiar şi i-a criticat pe jucători. Napoli a obţinut doar o remiză, 1-1, iar conflictul pare departe de a se fi încheiat. 

De fapt, abia a început. Cotidianul italian Tuttosport scrie că De Laurentiis este hotărât să taie 25% din salariile jucătorilor din cauza atitudinii lor. Chiar dacă în Champions League, Napoli este pe locul doi într-o grupă cu Liverpool, Salzburg şi Genk, echipa nu merge la fel de bine în campionat, acolo unde este doar pe locul 7. 

În această situaţie, Carlo Ancelotti urmează să plece de la Napoli, din moment ce ţine partea jucătorilor. Sursa menţionată anterior susţine că De Laurentiis chiar a vrut să îl demită, însă a fost întors din drum de avocaţii săi, pentru că ar fi trebuit să îi plătească lui "Don Carlo" salariul până la finalul contractului, adică până în 2021. 

VLAD CHIRICHEŞ A PLECAT LA SASSUOLO 

Chiar dacă în acest moment este accidentat, Vlad Chiricheş, care avea un salariu destul de mare la Napoli, pare că a scăpat de stresul la care sunt supuşi foştii săi colegi. Sassuolo l-a împrumutat până vara viitoare, atunci când sunt obligaţi să îl cumpere definitiv. 

Doar patru meciuri a jucat căpitanul echipei naţionale la gruparea din Emilia-Romagna. 

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare