Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş este pregătit pentru duelurile din Serie A. Va fi titular în deplasarea infernală de la Bergamo

Vlad Chiricheş este pregătit pentru duelurile din Serie A. Va fi titular în deplasarea infernală de la Bergamo

Fotbal

Comentarii

Duminică, Sassuolo, formaţia la care este legitimat fundaşul român Vlad Chiricheş (30 de ani), va evolua pe terenul celor de la Atalanta, de la ora 20:30, într-o partidă din etapa a 27-a din Serie A. prima post-pandemică. Meci va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 3.

Italienii anunţă că în formaţia antrenată de fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi, va reveni pe gazon fotbalistul român Vlad Chiricheş, refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai bine de şapte luni.  

Pe 17 octombrie, Vlad Chiricheş s-a accidentat într-o partidă din preliminariile Campionatului European, Feroe - România, iar recuperarea nu a fost deloc una uşoară. De altfel, ultimul meci ultimul meci în Serie A pentru Chiricheş a avut loc tot împotriva celor de la Atalanta Bergamo, în tur, atunci când Sassuolo a pierdut fără drept de apel, scor 1-4.

Vlad Chiricheş este cel mai important şi consistent transfer al celor de la Sassuolo, vara trecută, când a fost transferat de la Napoli pentru 10 milioane de euro, plus alte două milioane ce vor fi virate în vară.

Capitanul naţionalei României va avea o misiunea infernală, duminică, împotriva celei mai ofensive echipe din Italia, Atalanta, cu fotbalişti fantastici precum Alejandro Gomez, Josip Ilicic sau Duvan Zapata.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare