Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, lăudat de un fost coleg de la FCSB: „Nu este fundaş în România cu această calitate!”

Vlad Chiricheş, lăudat de un fost coleg de la FCSB: „Nu este fundaş în România cu această calitate!”

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a revenit în Superligă, fiind titular la meciul câştigat de FCSB cu Oţelul Galaţi, scor 2-0.

Vlad Chiricheş, lăudat de un fost coleg de la FCSB: „Nu este fundaş în România cu această calitate!”

Florin Gardoş, fostul coleg al lui Chiricheş de la FCSB, a dat verdictul după revenirea fundaşului în România. Gardoş e de părere că nu există în România un fundaş care să poată pasa la fel de bine precum o face căpitanul echipei naţionale.

„E greu să fiu obiectiv când e vorba de el, sunt alte aşteptări, e normal, e o presiune în plus. Nu a fost o mingea uşoară, cea pe care a deviat-o, dar nu cred că ar fi intrat mingea în poartă. Ori bară, ori peste. Dar, zic eu, prestaţia lui a fost bună.

Se vede un plus de calitate pe construcţie. Nu cred că este vreun fundaş în România cu această calitate. El pasează foarte bine şi asta a fost, mereu, una din calităţile lui. În ceea ce priveşte „cursele” din apărare, sigur, pe final de carieră, ca şi mine, o lasă mai moale. Ştiinţa jocului rămâne şi ăsta e un plus”, a declarat Florin Gardoş pentru Prosport.

Prima reacţie a lui Chiricheş după revenirea în Superligă: "M-am trezit în altă realitate. Am primit înjurături gratuite"

"A fost un teren dificil, e greu să joci la Galaţi, îmi aduc aminte din anii trecuţi. Mereu au jucat la fel, Oţelul e o echipă arţăgoasă, poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai mult mingea, dar, după două luni, personal cred că a fost bine pentru mine.
 
Am avut emoţii normale pentru acest nou început, am fost concetrat pe acest meci şi nu cred că au fost probleme. (n.r. Ai fost aproape de autogol) Am ajutat la faza respectivă, cred că a fost o respingere bună din partea mea, n-am avut emoţii că intră mingea în poartă.
 
Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obişnuiesc. Ştiu treaba asta, îmi doresc să mă adaptez rapid, să revin la mentalitatea de aici, să aduc ceva în plus prin experienţa mea pentru a câştigat campionatul, vreau să ajut cu tot ce am învăţat eu în aceşti ani în afara ţării.
 
Nu e o realitate dură, trebuie să mă reobişnuiesc, am trăit nişte momente unice, am primit nişte înjurături gratuite de la anumite persoane, injurii fără sens şi acum în timpul meciului, dar e important că am reuşit să câştigăm" , a declarat Vlad Chiricheş.
 

Afla mai multe despre: vlad chirichesflorin gardosfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare