Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, pus la zid după prestaţia din derby-ul cu CFR: „Uite ce gol putea să iasă, cât o să mai continui să faci aşa?” | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş, pus la zid după prestaţia din derby-ul cu CFR: „Uite ce gol putea să iasă, cât o să mai continui să faci aşa?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a fost titular pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de gazde, scor 1-0.

Vlad Chiricheş, pus la zid după prestaţia din derby-ul cu CFR: „Uite ce gol putea să iasă, cât o să mai continui să faci aşa?”

Totuşi, fundaşul a ezitat în multe momente, ba chiar le-a oferit ardelenilor numeroase oportunităţi de a înscrie, greşind multe pase simple. Pandi a fost dezamăgit de jocul lui Chiricheş, dar admite totodată că noul transfer al FCSB-ului are nevoie de mai multe meciuri.

„N-am văzut la Chiricheş niciodată atâtea greşeli câte am văzut în seara asta. A dat pase prin care i-a pus pe adversari în poziţie de gol. Noi vorbeam de Dawa că face greşeli, dar tu, Chiricheş, faci şi tu din astea? Uite ce gol putea să iasă din cauza lui (n.r. ocazia din minutul 24 a CFR-ului pornită de la pasa greşită a lui Chiricheş).

Faptul că nu se vede pe tabela e în favoarea lui deocamdată, dar cât o să mai continui să faci aşa? La un moment dat se vede, dar poate are nevoie de mai multe meciuri să-şi revină, să vedem”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Chiricheş, discurs surprinzător după revenirea FCSB-ului în Ghencea: "Acest stadion parcă şi-a pierdut din spiritul de altădată"

"Vreau să le mulţumesc suporterilor prezenţi la acet meci, a fost o atmosferă incredibilă şi ne-am simţit cu adevărat acasă. A fost un eveniment frumos, de unde nu trebuia să lipseşti. E un stadion nou, poate şi-a pierdut din spiritul de altădată acest stadion şi sperăm să mai avem ocazia să jucăm şi altă dată aici.

Eu cred că am controlat acest meci, au avut şi ei ocazii, dar nu ceva extraordinar. Eu am jucat 90 de minute, e clar un pas înainte pentru mine, după două luni în care nu am jucat, am evoluat câte o repriză în ultimele două meciuri, e bine că intru în ritm, iar asta mă ajută.

E clar că am nevoie să ma recuperez şi sper să prind mai mult ritm. E un start de sezon foarte bun, ne dorim să continuăm aşa, avem încredere, avem plăcerea de a juca, iar victoriile îţi dau moral pentru următoarele partide" , a declarat Vlad Chiricheş.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujvlad chirichesbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare