Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, sfat pentru fotbalistul român care a semnat cu Benfica: „Să înveţe portugheză!”

Vlad Chiricheş, sfat pentru fotbalistul român care a semnat cu Benfica: „Să înveţe portugheză!”
Comentarii

Gruparea FC Argeş anunţă că l-a transferat pe juniorul Mario Tudose, în vârstă de 16 ani, la Benfica Lisabona.

Fotbalistul în vârstă de 16 ani a fost cedat la gruparea lusitană.

FC Argeş şi-a păstrat şi un procent de 20% dintr-o eventuală revânzare. Mario Tudose evoluează pe postul de fundaş central şi provine de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Jucătorul format de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă a evoluat în ultimii ani în Liga Elitelor Under 15 şi 16. La începutul acestui an, Mario a semnat primul contract de profesionist cu FC Argeş. Fotbalistul piteştean are selecţii la naţionalele României Under 15 şi 16, fiind foarte apreciat de selecţionerii cu care a lucrat. Mario a devenit o piesă importantă şi în angrenajul reprezentativei U17 a României. 

Vlad Chiricheş, sfat pentru tânărul jucător

Pentru Tudose începe prima aventură departe de România, la Benfica Lisabona.

Şi Vlad Chiricheş a petrecut o perioadă a junioratuşui la Benfica. Astfel că, fundaşul României s-a simţit în măsură să îi ofere un mic sfat tânărului Tudose. 

„Îl felicit şi îi urez mult succes, îmi doresc foarte mult ca tot ce face de-acum, la Benfica, să facă doar cu pasiune şi mereu să fie aşa! Este esenţial să înveţe repede limba portugheză, dincolo de munca uriaşă pe care o are în faţă şi de seriozitatea care trebuie să îl caracterizeze!”, a declarat Chiricheş pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: vlad chirichesmario tudosebenfica lisabona 

viewscnt
Articole similare