Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad, în gardă înaintea duelului cu Danemarca U21: "Nu e un avantaj că ei sunt deja calificaţi!". Ce a spus după ce l-a pus pe Mutu la flotări

Vlad, în gardă înaintea duelului cu Danemarca U21: "Nu e un avantaj că ei sunt deja calificaţi!". Ce a spus după ce l-a pus pe Mutu la flotări

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vlad (21 de ani), portarul naţionalei de tineret, a vorbit într-un interviu acordat FRF TV despre meciul decisiv al tricolorilor U21 cu Danemarca. Goalkeeperul de la FCSB a spus şi cum e să-l ai advesar direct pe Adrian Mutu la loviturile de la 16 metri.

Vlad a dezvăluit că în sânul echipei naţionale de tineret e o atmosferă bună şi a spus că nu e un avantaj pentru noi faptul că jucăm cu Danemarca U21 când danezii sunt deja calificaţi la EURO 2021. "O atmosferă foarte bună, ne pregătim foarte bine la antrenament şi de-abia aşteptăm meciul. (n.r. - E un avantaj că jucăm meciul decisiv cu ei calificaţi deja la EURO?) Nu cred că e un avantaj, pentru că ei nu mai au nicio presiune şi cred că vor veni aici să scoată cele 3 puncte", a spus Andrei Vlad.

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la naţionala U21, depistat pozitiv cu COVID-19 în cantonament! FRF a făcut anunţul

În ceea ce priveşte duelul cu Mutu la loviturile de la 16 metri, Andrei Vlad a spus: "(n.r. - Cum e să-l ai adversar pe Mutu la şuturile de la 16 metri?) E un fost jucător foarte bun şi a întâlnit nişte portari mult mai bine cotaţi decât mine.  (n.r. - Ai reuşit totuşi să-l înving şi a făcut câteva flotari) Am terminat la egalitate, el m-a bătut o dată şi eu o dată. A fost un antrenament bun".



Meciul România U21 - Danemarca U21 se joacă marţea viitoare, pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE BLOG pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei vladromania u21adrian mutu 

viewscnt
Articole similare