Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Morar, Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru vor evolua la Dinamo! Iuliu Mureşan a profitat de situaţia de la Gaz Metan

Vlad Morar, Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru vor evolua la Dinamo! Iuliu Mureşan a profitat de situaţia de la Gaz Metan

Dinamo București

Comentarii

Opt jucători ai echipei Gaz Metan Mediaş, club confruntat cu mari probleme financiare, şi-au reziliat contractele cu gruparea ardeleană, renunţând la drepturile salariale restante faţă de ei.

Vlad Morar, Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru vor evolua la Dinamo! Iuliu Mureşan a profitat de situaţia de la Gaz Metan 

Administratorul delegat al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a anunţat, miercuri, că gruparea "alb-roşie" a semnat contracte cu trei jucători plecaţi de la Gaz Metan Mediaş, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel Moura.

"Grădinaru a fost acum o oră şi a semnat. A mai semnat Vlad Morar şi urmează să vină să semnze De Moura, care a mai fost la Dinamo, fundaşul dreapta. Irobiso, dacă îl dă comisia liber, pentru că el nu a făcut o reziliere cu Mediaşul şi intră în alte condiţii. Cei trei şi-au reziliat amiabil şi i-am luat.

Teoretic şi practic, Grădinaru, De Moura şi Vlad Morar ar putea să jaoce cu Mediaşul. (n.r. - dacă ma vrea alţi jucători de la Mediaş) Nu ştiu ce să zic... Ce e important din punctul meu de vedere este că cei trei jucători şi Irobiso au jucat în ultimul meci împotriva CFR-ului, sunt jucători cu pregătirea la zi, cu meci şi au jucat chiar bine contra CFR-ului. Sunt jucători pe care putem să-i punem în teren", a declarat Mureşan, la ProX.

Întrebat dacă rămâne la Dinamo, Mureşan a răspuns: "Mă simţeam foarte umilit după fiecare partidă, de rezultate în primul rând. Dacă nu ai rezultate şi ai atâtea înfrângeri consecutive, e foarte greu de suportat şi eu nu am fost la un asemenea nivel niciodată ca să gust din acest amar al şiruri, şiruri de înfrângeri şi chiar m-am gândit să plec. Dar au fost câţiva oameni cu care colaborez foarte bine care au insistat să rămân, la fel şi jucătorii, cu care eu am o relaţie foarte bună şi ei m-au făcut să mă răzgândesc, deşi, într-adevăr, de vreo două ori m-am gândit să plec. (n.r. - despre relaţia cu Nicolae Badea) Eu îl respect domnul Nicolae Badea şi nu am nicio problemă cu domnul Nicolae Badea".

Partida Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc, vineri, de la ora 19.55, în etapa a XXVII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu muresanvlad morarmouragradinaru 

viewscnt
Articole similare