Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Morar, revenire surprinzătoare în Liga 1! Clubul care a dat lovitura: "A semnat pe o perioadă de şase luni"

Vlad Morar, revenire surprinzătoare în Liga 1! Clubul care a dat lovitura: "A semnat pe o perioadă de şase luni"galerie foto

Superliga

Comentarii

Atacantul Vlad Morar, fotbalist care s-a despărţit în această iarnă de grecii de la Panetolikos, a revenit, marţi, în Liga 1

Atacantul crescut la U Cluj a semnat un contract valabil şase luni cu FC Voluntari, a anunţat gruparea ilfoveană, prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook.

"FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni cu jucătorul Vlad Morar.

Vlad Morar este un atacant în vârstă de 26 de ani care a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Beitar Jerusalem, Rapid Bucureşti, ASA Tîrgu Mureş, FC Viitorul Constanţa şi Panetolikos.

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari. Vlad Morar se va alătura lotului condus de Mihai Teja în cantonamentul din Antalya în cursul zilei de astăzi", se precizează în comunicatul publicat pe Facebook.

Fanii clubului ilfovean au primit vestea cu mare bucurie: "Excelent transfer pentru Mihai Teja", a fost doar una dintre reacţii.

Vlad Morar, revenire surprinzătoare în Liga 1

În vârstă de 26 de ani, Vlad Morar se întoarce în Liga 1 după doi ani şi jumătate, timp în care a evoluat la Panetolikos, în Grecia, club pentru care a înscris 16 goluri în 56 de apariţii.

Vlad Morar are în palmares un titlu de campion al României cucerit cu Viitorul şi o Cupă câştigată cu Petrolul. De-a lungul carierei, Morar a mai jucat la Beitar Ierusalim, Rapid şi ASA, pe lângă U Cluj, Petrolul, Viitorul şi Panetolikos.

  • 2 - două trofee are Morar în palmares: titlul în Liga 1 şi Cupa României
  • 500.000 de euro este cota lui Vlad Morar

Afla mai multe despre: morar 

viewscnt
Articole similare