Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Stănescu a fost marea surpriză a etapei a treia din Campionatul Naţional de Drift VIDEO

Vlad Stănescu a fost marea surpriză a etapei a treia din Campionatul Naţional de Drift VIDEO

Alte sporturi

Comentarii

Vlad Stănescu a fost marea surpriză a etapei a treia din Campionatul Naţional de Drift, care a avut loc în Bucovina, pe celebrul drum montan TransRarău.

În ultima rundă de antrenamente libere înaintea confruntărilor eliminatorii, maşina pilotată de acesta a suferit avarii grave după ce a intrat în coliziune cu bolidul condus de Răzvan Stan şi se părea că totul e terminat pentru pilotul de la Rampage.


"Nu-mi vine să cred că maşina a mai mers după acel accident. Gabi, Leo, toată echipa, nu am cuvinte, vă iubesc", a spus Stănescu la ceremonia de premiere.


În numai două ore, mecanicii echipei sale au reuşit minunea şi au pus maşina pe roţi. Stănescu le-a răsplătit munca şi s-a calificat până în finala mică, rezultat ce l-a adus până pe locul 3 în clasamentul general.


Călin Ciortan şi-a adjudecat etapa montană după un battle de excepţie cu Sorin Ene şi a devenit astfel noul lider al topului naţional. Următoarea etapă pusă în scenă de Romanian Drift Community va avea loc pe 5-6 august la Constanţa.

viewscnt
Articole similare