Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Putin l-a sunat din nou pe Cherchesov. Ce invitaţie i-a lansat după ce Rusia a fost eliminată de Croaţia

Vladimir Putin l-a sunat din nou pe Cherchesov. Ce invitaţie i-a lansat după ce Rusia a fost eliminată de Croaţia

Cupa Mondială

Comentarii

Stanislav Cherchesov a fost unul dintre oamenii cu care Vladimir Putin a vorbit frecvent în timpul Cupei Mondiale. Selecţionerul Rusiei a fost din nou sunat atât înainte de meciul cu Croaţia, cât şi după.

Vladimir Putin şi-a făcut un obicei din a-l suna pe selecţionerul Rusiei. Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinulu, a dezvăluit că cei doi au avut o convorbire telefonică şi înainte de meciul cu Croaţia, din sferturi. Preşedintele Rusiei l-a sunat pe Cherchesov şi i-a urat succes.

Rusia a fost eliminată însă de Croaţia la penalty-uri, în sferturile Cupei Mondiale. După meci, Dmitry Peskov spune că Putin l-a sunat din nou pe selecţionerul Rusiei, l-a felicitat pentru parcursul de la Cupa Mondială şi l-a invitat, alături de jucători, la un eveniment organizat la Kremlin pentru Cupa Mondială.

”Putin l-a sunat duminică pe Chercheson să-i ureze noroc înainte de meci. Au vorbit apoi iar la telefon, după meci, iar Putin a lăudat echipe pentru performanţa frumoasă şi puternic în meciul istoric contra Croaţiei. Preşedintele l-a invitat pe el şi pe jucători să asiste la evenimentul dedicat rezultatelor de la Cupa Mondială şi moştenirii pe care turneul a lăsat-o în Rusia”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.


 

Afla mai multe despre: vladmiri putinrusiacm 2018cupa mondialastanislav cherchesov 

viewscnt
Articole similare