Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Screciu are obiective mari în tricoul Universităţii: ”Vreau să devin căpitan la Craiova şi să ajung la naţională”

Vladimir Screciu are obiective mari în tricoul Universităţii: ”Vreau să devin căpitan la Craiova şi să ajung la naţională”

Superliga

Comentarii

Vladimir Screciu, jucătorul Universităţii Craiova, are 21 de ani şi visează să facă pasul in naţionala de seniori condusă de Mirel Rădoi.

Întrebat de suporterii olteni, pe site-ul oficial al clubului, care sunt obiectivele sale în carieră, Vladimir Screciu spune că speră să fie convocat la prima reprezentativă a României şi să devină căpitan la Universitatea Craiova.

„Mă simt mult mai bine pe postul de fundaş central, am început ca mijlocaş central, dar nea Gigi Mulţescu m-a mutat ca fundaş central şi acolo am simţit că dau randament mult mai bun. Sper să ajung cât mai repede la naţionala României, depinde numai de mine acest lucru, sper să se întâmple anul acesta, dacă nu, atunci anul viitor.

Îmi doresc foarte mult să devin căpitanul Universităţii Craiova, ar fi o mândrie pentru mine. Sper să se întâmple acest lucru într-un an sau doi sau trei, depinde, rămâne de văzut. Cel mai greu moment din viaţă a fost primul an din Belgia, când am stat numai accidentat şi mi-a fost foarte greu” a declarat Vladimir Screciu.

  • 600.000 de euro este cota lui Screciu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 
  • 1 gol are Screciu in tricoul Universităţii Craiova 

Afla mai multe despre: universitatea craiovavladimir screciu 

viewscnt
Articole similare