Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Screciu, deziluzie totală la KRC Genk. Ultima decizie a antrenorului Felice Mazzu, înaintea duelului cu Standard Liege

Vladimir Screciu, deziluzie totală la KRC Genk. Ultima decizie a antrenorului Felice Mazzu, înaintea duelului cu Standard Liege
Comentarii

În vara anului 2018, "U" Craiova îşi vindea unul dintre cei mai promiţători jucători, pe Vladimir Screciu, în Belgia, la RKC Genk, pentru 2 milioane de euro, plus alte bonusuri de performanţă. Actuala echipă a lui Ianis Hagi a câştigat "disputa" cu rivala Club Brugge, dar şi cu FC Viitorul Constanţa, acolo unde Gică Hagi şi l-ar fi dorit foarte mult.

La două luni după transfer, Screciu suferă o accidentare la gleznă care îl scoate din circuit două luni. Revenirea nu este deloc una uşoară şi cu greu îşi regăseşte ritmul pe care şi-l câştigase până în momentul loviturii. Au fost, de asemenea, voci care au susţinut că mintea jucătorului de 20 de ani nu a mai stat doar la fotbal, iar acest lucru i-a înlesnit performanţele. A trecut mai bine de un an de la transfer, iar Screciu nu a bifat nici măcar un minut în tricoul celor de la RKC Genk.

Antrenorul belgienilor, Felice Mazzu, se pregăteşte pentru duelul cu Standard Liege, de sâmbătă, din Jupiler League. Tehnicianul a anunţat lotul de 20 de jucători cu care va înfrunta formaţia lui Denis Drăguş, iar veştile nu sunt foarte bune pentru Vladimir Screciu. Fotbalistul născut la Corabia se află pe lista celor care NU se vor afla pe foaia de joc. Iată lista completă: Vladimir Screciu. Jakub Piotrowski, Joseph Paintsil şi Benjamin Nygren. De asemenea, vor lipsi accidentaţii Danny Vukovic şi Neto Borges. Jucătorul român are contract cu RKC Genk până în vara anului 2021 şi sunt şanse foarte mari ca aventura acestuia să se încheie la Genk.

În schimb, Ianis Hagi este în lotul celor de la KRC Genk şi are şanse foarte mari să fie titular în formaţia lui Felice Mazzu, prezentându-se într-o formă sportivă foarte bună, de care trebuie să profite.

 

Afla mai multe despre: fotbalgenkscreciu 

viewscnt
Articole similare