Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin despre Dario Bonetti: ”Unde a antrenat de când a plecat din România? Între nimic şi un loc să-ţi faci meseria...” | EXCLUSIV

Vochin despre Dario Bonetti: ”Unde a antrenat de când a plecat din România? Între nimic şi un loc să-ţi faci meseria...”  | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Andrei Vochin a discutat despre situaţia precară în care se află Dinamo.

Dinamo se află în plină inslovenţă, iar cei mai importanţi jucători ai echipei continuă să plece. Albentosa, Puljic, Fabbrini şi Achim sunt doar câteva dintre numele ce au părăsit Ştefan cel Mare în vara aceasta, în timp ce Sorescu este oferit de ”câini” la orice club care ar fi dispus să plătească o sumă importantă pentru el.

Dusan Uhrin a părăsit şi el clubul, deşi menţine o relaţie bună cu fanii şi conducerea, iar Dario Bonetti a fost adus în locul său. La cinci ani de când a fost ultima oară la conducerea unui club, la ASA Tg. Mureş, italianul revine pe banca lui Dinamo, pentru un al treilea mandat.

Andrei Vochin a dezvăluit ce a motivat aducerea lui Bonetti înapoi în Ştefan cel Mare. Din pricina insolvenţei, nu mulţi tehnicieni ar dori să se alăture ”câinilor”, astfel că oficialii lui Dinamo s-au mulţumit cu ce au putut. În plus, Vochin a analizat şi dacă clubul din Ştefan cel Mare ar putea fi în pericol să retrogradeze în sezonul ce urmează.

Dario Bonetti, făcut praf de Andrei Vochin

”Unde a antrenat Bonetti de când a plecat din România? Între nimic şi un loc unde să-ţi faci meseria a ales varianta doi. Ce o fi în plus e bonus, desi acum cu insolvenţa ar trebui primii care sunt plătiţi să fie angajaţii tăi.

(n.r. e Dinamo candidată la retrogradare) Nu ştiu, nu mă apuc să lansez declaraţii acum. Toţi pariorii se duc să joace pe Voluntari în primul meci, dar... Dacă aranjezi tot tabloul ăsta, primul gând e să zici că nu ştii dacă termină campionatul.

Dar campionatul e lung şi se schimbă multe lucruri în forbal de la o zi la alta. Starea asta de insolventă te apără, ăsta e si scopul. Dacă tu faci greşeli de acum, ajungi în faliment. Cei puşi acolo nu cred că vor risca să ducă clubul în faliment”, a declarat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiinslovenţă dinamodario bonettiandrei vochin 

viewscnt
Articole similare