Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin îi acuză pe cei de la Kosovo de lipsă de ”fair-play”. Cum au pus presiune pentru a lua cele trei puncte la masa verde: ”S-a întors totul împotriva lor!” | EXCLUSIV

Vochin îi acuză pe cei de la Kosovo de lipsă de ”fair-play”. Cum au pus presiune pentru a lua cele trei puncte la masa verde: ”S-a întors totul împotriva lor!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a învins Kosovo, 2-0, într-un meci nelipsit de incidente.

România a învins Kosovo cu 2-0, pe Arena Naţională în preliminariile EURO 2024, meci cu scântei şi întrerupt din cauza unui banner afişat în peluza tricoloră. "Kosovo e Serbia" a fost bannerul afişat de facţiunea "Uniţi Sub Tricolor", care a dus la oprirea meciului.

Andrei Vochin a venit cu lămuriri după partida de pe Arena Naţională şi i-a acuzat pe cei de la Kosovo de lipsă de fair-play faţă de ce s-a întâmplat, ieri, pe Arena Naţională. 

”Vestea bună e ca la final nu prea au avut ce să spună pentru că după comportamentul a fost cum a dorit oficialul UEFA. Dacă se mai întâmplă ceva, ducea la pierderea cu 3-0. A fost un meci care a avut mai multe meciuri în el. Şi continuă să aibă pentru că intră în joc şi altele, speţa este foarte complicată. Noi ne dorim să reducem cât mai mult sanctiunea. E important ca România să aibă publicul pe teren. Reacţia de aseară a stadionului a fost ok, cred că a contat şi acest lucru. 

Era clar că nu aprobă aşa ceva, aşa cum FRF şi fotbalul din România nu este de acord cu asemenea mesaje. Gura lumii nu poţi să o opreşti, asta e problema. Lumea trebuie să înţeleagă anumite reguli, dacă nu jucăm prin liga satelor şi aşa mai departe. Meciul a fost considerat de risc maxim de câtre UEFA şi s-a acţionat în consecinţă de cauză.

(n.r. nu se putea evita?) La ce revelioane au fost la echipa natională cred că s-a actionat extraordinar de data această, şi-a făcut treaba senzaţional. Îţi mai scapă una alta... Cred că a contat foarte mult şi intervenţia de la pauză, jos pălăria. Cei de la Kosovo de abia au aşteptat un moment de genul, ei s-au dus în cabina delegatului si au cerut suspsendarea meciului, au făcut presiuni. Au intervenit în zona vestiarelor, nu trebuia. 

Atitudinea lor nu mi s-a părut... Li s-a întors impotrivă! Au vrut să profite. Edi le-a zis că nu trebuie să cadă în plasa lor, dar eu i-am văzut pe băieţi cum au ieşit pe teren după, au ieşit mult mai bine, tot momentul i-a ambiţionat. Eu cred că fotbalistic ne-a prins bine treaba asta”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

La Bucureşti, România a început în atac meciul cu naţionala din Kosovo, dar întâlnirea a fost întreruptă în minutul 18. Gruparea Uniţi Sub Tricolor a arborat un banner ibscripţionat „Kosovo este Serbia” şi au scandat acest slogan, iar jucătorii kosovari s-au oprit din joc părăsind terenul.

Arbitrul francez Delajod a suspendat meciul pentru „comportament discriminatoriu” trimiţându-i şi pe tricolori la vestiare. Jocul s-a reluat după 50 de minute, timp în care bannerul din tribună a fost îndepărtat.

Afla mai multe despre: kosovoromâniaedi iordănescuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare