Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin, sceptic în privinţa lui Luis Phelipe: ”Cum de a renunţat Salzburg la el la doar 21 de ani?”. Semne de întrebare după transferul la FCSB | EXCLUSIV

Vochin, sceptic în privinţa lui Luis Phelipe: ”Cum de a renunţat Salzburg la el la doar 21 de ani?”. Semne de întrebare după transferul la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Luis Phelipe (22 de ani) este primul transfer realizat de FCSB în perioada de mercato din această iarnă.

Andrei Vochin a pus ”lupa” pe noul transfer de la FCSB: ”Cum de a renunţat Salzburg la el la doar 21 de ani?”

Superliga României se apropie de pauza de iarnă, iar echipele de la vârf au aşteptări mari pentru finalul sezonului, astfel că şi-au propus să investească sume importante în transferuri şi nu numai. FCSB a dat startul prin Luis Phelipe. 

Mijlocaşul ofensiv sud-american a fost cedat la FCSB pentru aproximativ 200.000 de euro, deoarece ar fi intrat curând în ultimele şase luni de contract, iar moldovenii l-ar fi putut pierde gratis în vară.

Andrei Vochin este sceptic în privinţa noului tranfer de la FCSB, având în vedere că acesta a trecut pe la Red Bull Salzburg, echipă care nu a stât pe gânduri şi a renunţat la el!

”În momentul în care RB îţi dă drumul, ori ai avut o accidentare gravă, şi nu cred că este cazul, ori îţi lipseşte ceva n-au putut să detecteze în ograda lor. Cum te antrenezi, cât de dispuşi eşti, cât înţelegi ceea ce ţi se cere. E o rată de risc în procesul de scouting, pe care toţi o au.

Să te lase să pleci liber la 21 de ani..? Ai totuşi 22 de ani. Poate unii nu ştiu, a fost deturnat din drumul de la Botoşani spre Iaşi şi a venit pentru un salariu de doar 5.000 de euro. S-ar putea să fie o problemă. Sau eşti un băiat cu capul pe umeri şi zici că vrei să-ţi relansezi cariera”, a declarat Vochin pentru Orange Sport. 

În acest sezon, Luis Phelipe este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Poli Iaşi, cu trei goluri şi trei pase decisive în 18 partide.

Noul jucător al FCSB-ului, analizat la sânge: ”Are ceva calitate” vs. ”Două exterioare şi gata: `Mamă ce jucător`” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbvochin 

viewscnt
Articole similare