Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin, şocat de un ”tricolor” după ce nu l-a mai văzut un an şi jumătate: ”Era cât dulapul. Cum să fie el?” | EXCLUSIV

Vochin, şocat de un ”tricolor” după ce nu l-a mai văzut un an şi jumătate: ”Era cât dulapul. Cum să fie el?” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a povestit o întâmplare haioasă din urmă cu mai mulţi ani, cu Marco Dulca (23 de ani) în prim-plan. Mijlocaşul central suferise o transformare drastică din punct de vedere fizic, care l-a şocat pe oficialul FRF.

În interviul incendiar apărut în spaţiul public miercuri, Cătălin Cîrjan a povestit o presupusă întâmplare cu Ion Geolgău, şeful departamentului de scouting al FRF.

Mijlocaşul de 20 de ani susţine că a fost umilit de fostul fotbalist, după ce acesta îi întinsese iniţial mâna pentru a îl saluta.

Mi s-a întâmplat şi mie o scenă. La un moment dat, a venit la mine domnul Geolgău şi mi-a zis: 'Ooo, ce faci copile? Mă bucur să te văd!'.

Iniţial, am fost surprins, ştiam că vorbeşte urât despre mine şi despre fratele meu, Daniel. Când s-a apropiat de mine, şi-a dat seama că m-a confundat şi a zis: 'Nu pe tine voiam să te salut'.

Mi-a întors spatele şi m-a lăsat cu mâna întinsă. E discriminare la loturi, unii sunt luaţi de după cap şi ţinuţi în puf, în timp ce altora li se arată făţiş că nu sunt doriţi acolo”, susţine Cîrjan, conform Playsport.

”Era cât dulapul. Cum să fie el?”

În acest context, invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a încercat să îi ia apărarea colegului său de la FRF, deşi a recunoscut că se poate întâmpla astfel de situaţii.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a dat exemplu şocul pe care l-a avut în urmă cu mai mulţi ani, când l-a văzut pe Marco Dulca, după ce fotbalistul se prezentase la lotul de juniori.

Vochin susţine că nu l-a recunscut pe jucător, datorită transformării fizice suferite la Swansea, ajungând chiar să îl întrebe pe selecţionerul Boingiu cine este fotbalistul.

Vochin, şocat de un ”tricolor” după ce nu l-a mai văzut un an şi jumătate

Poţi să mai confuzi jucători, îţi spun sincer, sau aceşti copii se mai pot transforma. Uite, de exemplu, eu, pe Marco Dulca, îţi spun sincer, l-am ştiu de la vârsta de 15 ani, când a venit la...

A plecat la Swansea şi nu l-am mai văzut vreun an şi ceva. Şi a venit la turneul de calificare din Ungaria, la generaţia de 99'.

Şi când a venit, fără echipament, cu bagajul în holul hotelului, l-am întrebat pe (n.r. Adrian) Boingiu, care era antrenor, <<bă, dar cine e băiatul?>>, deşi eu mă ştiam şi cu Cristi, taică-su, îţi dai seama, şi îl văzusem.

Asemenea transformare într-un an şi jumătate am văzut eu la Marco Dulca. Şi mi-a zis <<păi e Marco>>, zic <<cum să fie ăsta Marco??>>, că era cât dulapul!

Plecase subţirel şi era... în fine, deci la vârsta asta pot fi şi chestii de astea, dar mie îmi e foarte greu să cred că şi dacă ai confunda un jucători, i-ai zice <<stai, mă, că nu vreau să dau mâna cu tine>>”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare