Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voci din „Ştefan cel Mare”: „Nu vom pierde procesul împotriva lui Cortacero”

Voci din „Ştefan cel Mare”: „Nu vom pierde procesul împotriva lui Cortacero”

Superliga

Comentarii

Lupta pentru putere la Dinamo a continuat în instanţă, unde Pablo Cortacero se duelează cu Constantin Eftimescu şi suporterii-acţionari din DDB.

Prezent azi la sedinţa pentru implementarea VAR-ului în Liga I, Constantin Eftimescu, directorul general a lui Dinamo a vorbit despre situaţia echipei din „Ştefan cel Mare”.
"Nu ştiu absolut nimic. Acum două săptămâni, i-a dat un mesaj doamnei contabile şefe că vor intra banii săptămâna următoare. Cum au intrat cei din decembrie, aşa au intrat şi aceştia. Nu cred că vom pierde procesul. Se va judeca în România şi cred că toată ţara aceasta ştie situaţia. Nu văd cum şi de ce. De o bună perioadă, chiar mare, acest club e susţinut de cei din DDB. Eu sper ca până în vară să mai rezist. Jerry Gane are încrederea noastră în continuare şi vom vedea ce se va întâmpla. Vom vedea unde se va ajunge", a declarat Constantin Eftimescu.
Pe 18 februarie, Tribunalul Bucureşti a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero şi DDB. Cortacero şi şi Alex Couto, director general, reclamă faptul că acţionarul majoritar, Cortacero, a fost destituit ilegal din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, din 27 noiembrie. Dacă Tribunalul Bucureşti va fi de acord cu spusele spaniolilor, Cortacero va fi restituit în funcţie, iat tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de preşedinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae şi împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul.
În schimb, dacă DDB va avea câştig de cauză, suporterii-acţionari pot continua redresarea clubului, iar schimbările lor ar rămâne valabile.

Afla mai multe despre: dinamoconstantin eftimescuddbcortacero 

viewscnt
Articole similare