Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Voi da totul, chiar dacă mor pe teren”. Promisiunea lui Neymar înaintea returului cu Manchester City

”Voi da totul, chiar dacă mor pe teren”. Promisiunea lui Neymar înaintea returului cu Manchester City
Comentarii

PSG va merge la Manchester pentru a disputa returul semifinalei Ligii Campionilor cu City. Englezii au avantajul din tur, după ce au reuşit o victorie importantă la Paris, cu scorul de 2-1. Partida va fi marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

PSG începuse perfect turul cu Manchester City, după ce căpitanul Marquinhos deschisese scorul pentru parizieni în minutul 15. Însă, în repriza secundă, două greşeli colective ale jucătorilor lui Pochettino le-au oferit cadou victoria ”cetăţenilor” şi i-au îngreunat considerabil şansele PSG-ului de a ajunge în finala Champions League.

Însă surprize au mai avut loc în istoria Ligii Campionilor, iar Neymar, protagonistul ”Remontadei” semnată de FC Barcelona în 2017, în faţa actualei sale echipe, a promis că va încerca să conducă echipa către victorie.

Promisiunea lui Neymar înaintea returului cu Manchester City

"Avem un meci foarte greu împotriva lui Manchester City, dar trebuie să credem. Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Sunt primul care va ieşi în faţă. Sunt primul războinic care va lua parte la acest război.

Voi face tot posibilul şi voi da totul pentru a ne întoarce cu o victorie şi o calificare, chiar dacă trebuie să mor pe teren", a declarat Neymar, conform Globoesporte.com.

Partida dintre Manchester CIty şi PSG va avea loc marţi seară şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions leaguepsgmanchester citycity psgneymar 

viewscnt
Articole similare