Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Voi pleca!" Declaraţia bombă a lui Pochettino înainte de returul cu Ajax

"Voi pleca!" Declaraţia bombă a lui Pochettino înainte de returul cu Ajax
Comentarii

Tottenham joacă miercuri seară, în direct la Telekom Sport, de la ora 22:00, returul semifinalei de UEFA Champions League cu Ajax Amsterdam. Mauricio Pochettino a oferit o declaraţie extrem de controversată înainte de acest meci.

Jurgen Klopp le-a transmis elevilor săi că este imposibil să întoarcă soarta calificării (mai multe detalii AICI), iar Mauricio Pochettino a "împrumutat" strategia antrenorului de la Liverpool şi a ieşit cu o declaraţie cel puţin la fel de controversată pentru a îşi motiva jucătorii să anuleze avantajul de 1-0 pe care Ajax îl are din tur. 

Argentinianul în vârstă de 47 de ani a spus că va pleca de la Tottenham la finalul acestui sezon, dar numai cu o condiţie: "Nu este o glumă. Să câştigă UEFA Champions League ar fi fantastic, aş închide un capitol de cinci ani şi m-aş duce acasă"

Chiar dacă la prima vedere declaraţia lui Pochettino poate părea o glumă, acesta a fost cât se poate de serios: "Să câştigăm în aceste circumstanţe, poate că trebuie să mă gândesc să fac ceva diferit în viitor", a mai spus tehnicianul, potrivit BBC. 

Pe Tottenham Hotspur Stadion, gazdele au pierdut cu 0-1, în urma golului marcat în minutul 15 de Donny van de Beek. Returul este miercuri seară, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

 

Afla mai multe despre: mauricio pochettinotottenham 

viewscnt
Articole similare