Experiențe împreună.
You are here:

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

Alte sporturi

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj s-a calificat marţi, pe teren propriu, în semifinalele Cupei CEV, după ce a învins formaţia turcă Galatasaray Istanbul, cu scorul de 3-0, în manşa retur din sferturile competiţiei. A fost nevoie de ”set de aur” pentru stabilirea câştigătoarei.

Scorul pe seturi a fost 25-20, 25-23, 25-16, după 69 minute de joc.

În tur, Galatasaray a câştigat cu scorul de 3-0 (25-23, 25-20, 25-17), astfel că a fost nevoie de ”setul de aur”, pentru departajarea câştigătoarei, iar acesta a revenit formaţiei Volei Alba Blaj, cu 15-5, în doar zece minute.

Volei Alba Blaj s-a calificat în sferturi după eliminarea echipei cehe VK Prostejov, cu 3-0 şi 3-0.

În 2018, Volei Alba Blaj a jucat finala Ligii Campionilor, dar acum a ratat faza grupelor competiţiei şi a continuat direct în optimile Cupei CEV. 

În sferturile Cupei CEV joacă şi Ştiinţa Bacău, care a învins, cu 3-2, VK UP Olomouc în tur şi va disputa returul, tot pentru un loc în semifinale, marţi seară. Câştigătoarea din această dubla manşă va întâlni în semifinale pe Volei Alba Blaj.

În competiţie a mai fost angrenată echipa CSM Târgovişte, care a ratat optimile de finală, fiind eliminată chiar de Galatasaray Istanbul, cu un dublu 3-0.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta