Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari chiar poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Ce spune Adi Popa despre rămânerea în Liga 1

Voluntari chiar poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Ce spune Adi Popa despre rămânerea în Liga 1

FC Voluntari

Comentarii

Adi Popa a evoluat din nou pentru FC Voluntari într-o partidă amicală.

Ilfovenii s-au distrat cu echipa a doua a Petrolului Ploieşti şi au câştigat meciul disputat la Buftea cu scorul de 8-2.

Adi Popa a spus, la finalul partidei, că în condiţiile în care nu va primi nicio ofertă de afară care să îi fie pe plac, va lua în calcul să rămână la FC Voluntari.

"Nu e un secret. De câteva săptămâni am ales să vin să mă antrenez cu ei (n.r.- cu Voluntari) pentru că a fost destul de lungă perioada asta de pauză din cauza pandemiei şi încerc că mă pun la punct, să revin într-o formă cât mai bună, cât mai optimă şi am nevoie de asemenea antrenamente, să spunem, sub formă de meci amical.

Am discuţii pe afară, aştept să văd ce se va concretiza şi dacă nimic nu va fi pe placul meu mă gândesc să rămân în Liga 1, şi de ce nu, pentru că Mihai, Mihai Teja, domnul Mihai Teja m-a ajutat şi a fost alături de mine, de ce nu, pot rămâne şi aici.

Este greu să facem supoziţii, deocamdată doar mă antrenez pentru a prinde o formă cât mai bună, cât mai repede şi pe urmă vom vedea ce se va întâmpla.", a declarat Popa, după amicalul disputat miercuri. 

Afla mai multe despre: adi popavoluntariteja 

viewscnt
Articole similare