Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari - Gaz Metan. Meci dificil pentru ilfoveni

Voluntari - Gaz Metan. Meci dificil pentru ilfoveni

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Voluntari - Gaz Metan Liga 1 30.07.2018. Ilfovenii au debutat cu o înfrângere în campionat, 1-2 cu Dinamo. În schimb, medieşenii au câştigat jocul de pe teren propriu împotriva Chiajnei cu acelaşi scor.

Ponturi pariuri Voluntari - Gaz Metan Liga 1 30.07.2018

Sezonul trecut, palmaresul a fost clar de partea medieşenilor, care au câştigat ambele meciuri din playout: 2-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu. De asemenea, Gaz Metan Mediaş a scos un punct din confruntarea de pe teren propriu din sezonul regulat, scor 1-1. Singurul succes al celor de la Voluntari a venit în turul campionatului, când echipa încă avea un moral extrem de bun după cele două trofee cucerite cu câteva luni înainte, Cupa României şi Supercupa.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Voluntari - Gaz Metan Liga 1 30.07.2018

Startul noului sezon le-a găsit pe cele două echipe în situaţii similare. Ambele au schimbat antrenorii peste vară şi s-au întrecut în achiziţii. Ilfovenii au transferat 15 jucători, în timp ce medieşenii au opt noutăţi în lot. Prima etapă a adus evoluţii convingătoare pentru ambele echipe, dar singurii care au câştigat au fost cei de la Gaz Metan. Echipa antrenată de Mihai Teja s-a impus cu 2-1 în faţa Concordiei Chiajna, prin golurile lui Chamed şi Fortes. De cealaltă parte, FC Voluntari a pierdut cu Dinamo, cu acelaşi scor, după ce a condus cu 1-0. Ricardinho a deschis scorul pentru echipa lui Daniel Opriţa, dar Salomao şi Sorescu au întors soarta partidei în ultimele 30 de minute.

Voluntari - Gaz Metan Peste 1,5 @ 1.45

Afla mai multe despre: voluntarigaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare